Vouwplank - 5 Seconds System

Foto Vouwplank - 5 Seconds System
Van € 29,95
Voor € 10,00
LET OP: Deze dagaanbieding was van 03-11-2013 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website. En mis nooit weer een aanbieding.

Hij is al eens eerder voorbij gekomen op ClickToBuy en toen waren we erg snel uitverkocht. Inmiddels gebruiken al veel tevreden ClickToBuy klanten dit ideale hulp voor in de huishoudig. Jij nog niet? Dan vandaag snel bestellen want OP=OP!

Vroeger was kleren vouwen nog een dagtaak voor een groot (vrouwelijk) deel van Nederlandse bevolking. Maar de tijden zijn veranderd. Het aantal tweeverdieners is extreem toegenomen en niemand heeft tijd over voor de huishoudelijke klusjes. Resultaat: kledingkasten monden steeds vaker uit in een onoverzichtelijke bende. De vouwplank is hét hulpmiddel om uw kleding snel, netjes en efficiënt op te vouwen. Profiteer nu zolang de voorraad strekt en breng uw kledingkast op orde!

Meer over de Vouwhulp van ClickToBuy

Lukt het jou ook nooit om je kleding netjes op te vouwen? Met deze vouwplank vouw je al je kleren in no-time kaarsrecht. Er wordt heel wat afgevouwen in Nederland. Broeken, handdoeken, t-shirts en de veel gevreesde blouses. De was en daarbij het strijkgoed zijn huishoudelijke taken waar soms geen einde aan lijkt te komen... Waar vroeger de meeste vrouwen het vouwwerk moeiteloos in hun dagtaken opnamen, is het vandaag de dag een ander verhaal. De laatst jaren is het aantal tweeverdieners drastisch toegenomen en blijft er voor de meeste huishoudens steeds minder tijd over voor dit soort nauwkeurige klusjes. Met als resultaat dat kleding snel even rommelig opgevouwen wordt. Hierdoor worden de kleren kreukelig en de kledingkasten een bende. Om je kleding snel en netjes op te ruimen is er nu de ‘vouwplank’! De vouwplank is een handig hulpmiddel om je kleding snel, netjes en efficiënt op te vouwen. Vouwen doe je voortaan in een handomdraai en de inhoud van je kast wordt een genot om naar te kijken.

  • In slechts 5 sec per item al uw kleding opgevouwen in het zelfde formaat
  • Al uw kleding blijft nagenoeg kreukvrij
  • Alleen vandaag verlaagde verzendkosten! (3.95 NL en 4,95 BE)
  • Bespaart je kostbare tijd!

Dagaanbieding in je E-MAIL