Slim Blue 20 Portable 80 Watt Speaker

Foto Slim Blue 20 Portable 80 Watt Speaker
Van € 156,09
Voor € 59,00
LET OP: Deze dagaanbieding was van 20-06-2017 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Dankzij het mooie weer van de afgelopen dagen is er buiten overal wel gezelligheid te vinden. In de ene tuin zitten mensen lekker te BBQ-en en in de volgende drijven de mensen weer in een zwembadje. Bij al die gezelligheid hoort natuurlijk ook lekkere zomerse muziek en daar zorgt deze speaker voor! Vergeet al die kleine bluetooth speakertjes met hun armoedige geluid, want dit is het echte werk!

iDance Slim Blue 20

De iDance Slim Blue 20 is wat je noemt een "Portable All-in-One 80 Watts Party System" met zijn gewicht van 3,5 Kg en grote comfortabele handvat is hij nog wel lekker mobiel, maar heeft hij wel genoeg power aan boord om een zeer krachtig en vol geluid te kunnen produceren. En wanneer we het over een vol en krachtig geluid hebben dan praten we over een maximaal vermogen van maar liefsts 80 Watt! En je hoeft niet bang te zijn voor een dof basgeluid, want voor de lage tonen heeft deze kanjer een 6,5" subwoofer aan boord, dus hij heeft meer dan genoeg power aan boord om een straatfeest te kunnen geven. 

Maar deze speaker doet meer dan MP3'tjes afspelen, mocht er een gitaar-talent in het gezelschap aanwezig zijn, dan kan deze ook zijn elektrische gitaar inpluggen in deze speaker. Ben je meer van het zingen? Ook daar is aan gedacht, want de speaker is speciaal voor de karaoke fans voorzien van een microfoon input die je zowel met als zonder echo functie kunt gebruiken.

Dagaanbieding in je E-MAIL