Hangparasol 3 meter Doorsnede (Zomeraanbieding)

Foto Hangparasol 3 meter Doorsnede (Zomeraanbieding)
Van € 229,95
Voor € 65,00
LET OP: Deze dagaanbieding was van 08-07-2016 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Vandaag een speciale zomeraanbieding waar je snel bij moet zijn! Vandaag verkopen wij zolang de voorraad strekt deze prachtige hangparasols welke afkomstig zijn uit het faillissement van een groot tuincentrum uit Alkmaar. Zorg dat je vandaag op tijd besteld en profiteer van deze prachtige aanbieding op ClickToBuy!

Herkomst van deze OP=OP aanbieding

We hebben de complete voorraad van een failliet tuincentrum uit Alkmaar (NH) opgekocht. Wij bieden deze parasols daarom alleen vandaag, zolang de voorraad strekt, aan voor een fractie van de prijs waar ze bij het tuincentrum voor stonden. Alleen vandaag koop je deze parasol voor slechts 65 euro(!!).

Meer Over de Hangparasol

Dankzij zijn hang systeem kan je lekker onder de parasol in de schaduw zitten zonder dat er een onhandige poot in het midden zit. Ook ideaal voor als je lekker buiten wilt eten maar toch een beetje schaduw wil. De parasol kan gewoon naast de tafel neergezet worden, dus geen gedoe meer met een speciale tafel met gat in het midden. Nog een pluspunt van deze parasol is dat hij niet alleen goed is in schaduw creëren maar hij kan ook nog eens heel goed tegen een onverwachte regenbui . Deze parasol heeft een diameter van 3 meter en de kantelhoek is traploos te verstellen. Vandaag kan je hem bij ons bestellen in 8 verschillende kleuren. Profiteer snel van deze fantastische korting, want de voorraad is beperkt.

Dagaanbieding in je E-MAIL