Flymo Grasmaaier Compact 3400

Foto Flymo Grasmaaier Compact 3400
Van € 239,00
Voor € 99,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 06-04-2013 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website. En mis nooit weer een aanbieding.

We hebben deze zaterdag weer een mooie voorjaarsdeal met maar liefst 58% korting! De Flymo Compact 3400 is een krachtige maar compacte Grasmaaier. De Flymo Compact 3400 is met zijn 1500Watt vermogen een zeer krachtige en effectieve grasmaaier met een maai baan van maar liefst 34cm. U kunt verschillende maai hoogtes instellen, zo kunt u kiezen uit 20-75mm. De ABS behuizing is een sterk materiaal dat voor een extra lange levensduur zorgt. Uniek aan de Flymo Compact 3400 is dat u deze zowel links als rechtshandig kunt gebruiken.

Over Flymo en de Husqvarna Groep

Flymo is een merk dat onder de Husqvarna groep valt, net als Gardena en McCollouch. Flymo is een merk dat ze speciaal voor de Engelse maar ook Noordelijke Landen en Nederland maken. De prijs kwaliteitsverhouding past prima bij elkaar. Wij weten zeker dat wij u als ClickToBuy klant gelukkig maken met deze deal. Zeker als u vaker onze deals in de gaten houd zult u waarschijnlijk ook de Flymo Heggenschaar al in de schuur hebben hangen. U koopt dus met de deal van vandaag niet alleen een mooie grasmaaier, maar u voegt ook nog een Flymo toe aan uw Tuingereedschappen.

Met Unieke Roller!

De roller geeft uw gemaaide gazon een trendy en strak streep patroon zoals u ook ziet bij professioneel gemaaide grasvelden zoals bij bijvoorbeeld voetbalwedstrijden. En daarnaast maakt de roller het mogelijk om over de randen heen te maaien, hierdoor bent u veel minder tijd kwijt aan het afwerken van de randen. Ook is de machine uitgerust met een geavanceerd kabelhaspel systeem met een uniek oprol systeem, deze zorgt ervoor dat u 220V kabel nooit klem of in de weg zit! Wel zo veilig en handig!

Technische Specificaties

  • 1500Watt
  • 34cm maaibreedte
  • 5 maaihoogten (20-70mm)
  • Sterke ABS behuizing en opvangbak
  • Unieke Flymo schakelaars (links en rechtshandig)
  • Roller zorgt voor een trendy streep patroon in het gazon
  • Snel gebruiksklaar
  • 220-230V


Dagaanbieding in je E-MAIL