Easy Smartphone Portefeuille NEW

Foto Easy Smartphone Portefeuille NEW
Van € 59,95
Voor € 13,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 10-04-2013 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website. En mis nooit weer een aanbieding.

Deze geweldige (pouch) is een Trendy Smartphone portefeuille waar moeiteloos uw smartphone in past, uw geld, uw pasjes en speciale uitsparingen om uw ear-buds nog aan te kunnen sluiten. Verwen uzelf vandaag nog! Voor de echte mannen,.... niet getreurd want met deze deal kunt u zeker uw vrouw, vriendin of moeder blij maken, misschien is het wat vroeg om te melden maar volgende maand is het al moederdag hoor!

Over de Easy Smartphone Portefeuille

Hij is speciaal gemaakt om uw smartphone, uw geld en pasjes op een stijlvolle manier mee te nemen. Dat is tegenwoordig absoluut geen gemakkelijke opgaaf. Daarom komen wij met een super handige oplossing, een Easy Smarphone Portefeuille waarin u al uw betaalmiddelen en en uiteraard uw smartphone in kwijt kan. Ze zijn uitgevoerd in verschillende mooie kleuren welk u in de optie kunt kiezen. Uw pasjes zitten veilig opgeborgen voor in de portamonee en ver en veilig van uw smartphone vandaan. 

Volle Bescherming

Wij kunnen denk ik zonder te liegen zeggen, dat vrijwel iedereen met een gsm, nieuw of gebruikt deze wel eens heeft laten vallen. Dat is geen pretje want als u hem dan nog met een salto weet te onderscheppen dan valt hij altijd zo ongelukkig de uw smartphone toch een beschadiging oploopt. Met de Smartphone Portefeuille is uw smartphone goed beschermt!

Stijlvolle Verschijning

De Easy Smartphone Portefeuille is een stijlvolle verschijning, hij is prachtig afgewerkt en zit er gesloten als geopend zeer luxe uit! We hebben ze hier bekeken en wij waren onder de indruk van de afwerking, gewoon Prachtig! Omdat wij ClickToBuy klanten nog een extraatje gunnen ontvangen de eerste 100 klanten een GRATIS dames Zonnebril t.w.v. 14.95 erbij!!! Hoe eerder u dus besteld hoe beter. 

Specificatie van de Easy Smartphone Portefeuille

  • Trendy Kleuren
  • Verschillende vakjes (pasjes)
  • Ritsbaar vak (losgeld)
  • Smartphone vakje (samsung, apple, enz)
  • Afmeting Smartphone vak LxBxH: 13x1x8cm
  • Afmeting Portefeuille LxBxH: 14,5x8,5x3,5cm
  • Galaxy S3 & iPhone 4 & 5 passen zeker
  • 1e 100 orders ontvangen 1 gratis (dames zonnebril t.w.v. 14,95)

Dagaanbieding in je E-MAIL