Duo-Pack Orange Care Tandenbleek Set

Foto Duo-Pack Orange Care Tandenbleek Set
Van € 37,90
Voor € 9,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 04-09-2016 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website. En mis nooit weer een aanbieding.

Door alle koffie, frisdranken en het voedsel dat wij tegenwoordig naar binnen werken worden onze tanden langzaam steeds doffer en soms een beetje geel of bruin. Dat is erg jammer want het liefst willen we natuurlijk allemaal een stralende witte glimlach! Geen gouden tanden meer zoals rappers of hiphop artiesten in clips met schaars geklede dames maar zo wit alsof we net uit een tandpasta reclame komen. 

Resultaat na 14 dagen

Vandaag hebben wij de oplossing voor jou. Orange Care heeft namelijk een professionele tandenbleek-set gemaakt waardoor witte tanden voor iedereen mogelijk worden en niet alleen voor de mensen met genoeg geld voor dure behandelingen bij de tandarts. Na het poetsen van je tanden breng je het versnellingsproduct aan op je tanden. Daarna breng je op elke tand de witmakende gel aan. Even wachten en afspoelen maar. Na slechts drie dagen zie je al verschil en na 14 dagen heb ook jij weer stralende witte tanden! Vandaag betalen wij ook nog eens de verzendkosten(!!). Hier hoef jij dus niet voor op te draaien.

Dagaanbieding in je E-MAIL