12,50 euro ipv 25 euro voor een toegangskaartje voor Nederlands grootste basketball tournooi EuroJam 2011 (voor volwassen)

Foto 12,50 euro ipv 25 euro voor een toegangskaartje voor Nederlands grootste basketball tournooi EuroJam 2011 (voor volwassen)
Van € 25,00
Voor € 12,50
LET OP: Deze dagaanbieding was van 05-08-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Beschrijving 12,50 euro ipv 25 euro voor een toegangskaartje voor Nederlands grootste basketball tournooi EuroJam 2011 (voor volwassen) Basketbal fan? Altijd al eens een basketbal toernooi willen meemaken? Op zoek naar een tof uitje met het gezin? Dan mag je het EuroJam 2011 toernooi niet missen! Spectaculaire wedstrijden EuroJam 2011 is de eerste in een serie van internationale basketbal toernooien in Europa. Je ziet er spectaculaire wedstrijden waarin professionele basketbal spelers (NBA) en de top van de College basketballplayers van de Verenigde Staten spelen. Deelnemende teams zijn de nationale (mannen)teams van Nederland, Israël en Georgië en het NCAA One men’s division basketbal team van Villanova University. Deze laatste speelt in te top van het College basketbal in de USA! Het Nederlandse vrouwen team speelt tegen het team van Boston University. Baketball Clinics door Henk Pieterse! Speciaal voor kinderen en de jeugd worden er gave clinics gegeven door ex-international Henk Pieterse. Alles komt aan bod: basis vaardigheden, speedgames, competitieve oefeningen en natuurlijk echte wedstrijden! Reserveer je plek voor deze clinics op www.eurojam2011.com Cheerleader Clinics door de Djalita Dancers De Djalita Dancers zijn voortgekomen uit de Amsterdam Admirals Cheerleaders en geven tijdens EuroJam Cheerleader clinics! Reserveer je plek voor deze clinics op www.eurojam2011.com EuroJam: hét basketbal event voor het hele gezin! Basketbal fan? Altijd al eens een basketbal toernooi willen meemaken? Op zoek naar een tof uitje met het gezin? Dan mag je het EuroJam 2011 toernooi niet missen! Met uw zoon(s) of dochter(s) naar dit toffe basketball event? Zie ook de speciale deal voor kids (tm 18 jaar), check de side deal! Je CitySecret voucher is je entreebewijs, gewoon bij de kassa afgeven. Makkelijk toch?

Dagaanbieding in je E-MAIL