Christine Le Duc Webshop

Populaire Christineleduc.nl categorieën

Lingerie Webshop van Nederland

Christine le DUC is een winkel dat is begonnen met het verkopen van lingerie en sexy fashion mode. Door de jaren heen heeft het bedrijf zicht ontwikkeld met meerdere fysieke winkels in Nederland. Zo zijn er Christine le DUC winkels in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Breda en andere grote steden in Nederland. 
 

Niet alleen maar Lingerie artikelen

Naast lingerie en fashion artikelen kun je hier ook terecht voor je verwen-producten, drogist-producten en beauty & wellness artikelen. Christine le DUC is niet zo maar een winkel want online kun je uiteraard het gehele assortiment online bestellen met discrete leveringen. Je kunt daarnaast je artikelen altijd gratis retourneren. Snel en veilig online betalen kan met iDeal, PayPal of je creditcard. Ook kun je achteraf betalen mete een acceptgirokaart. Met de Thuiswinkel Waarborg certificaat weet je dat je rustig online kunt winkelen bij Christine le DUC. 
 
Via de webshop heb je dus direct toegang tot het gehele lingerie en ander aanbod van Christine le DUC. Het leuke aan deze winkel is dat ze ook diverse thema’s en workshops organiseren!
 
TIP: schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang €5,- korting op je bestelling.
Website: http://www.christineleduc.nl
Bedrijfsnaam: Christine Le Duc
Adres: Walsoordensestraat 70
Postcode/Plaats: 4588 KD Walsoorden
KvK nummer: 36014021
E-mail: bestellingen@service.christineleduc.com
Telefoon: 0900-7226329

Dagaanbieding in je E-MAIL