Vostro 3750 + Office Professional 2010

Foto Vostro 3750 + Office Professional 2010
Voor € 838,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 18-04-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Vostro 3750 Laptop
De Vostro 3750-laptop is speciaal ontworpen voor kleine bedrijven en is een oplossing voor desktopvervanging. De Vostro is geavanceerd, krachtig en voorzien van een 17,3-inch HD-beeldscherm. Deze laptop helpt u in contact te blijven en de controle te behouden, met stijl en vertrouwen.

Krachtige prestaties voor uw bedrijf
Uw bedrijf heeft kracht nodig. En snelheid en prestaties. Vostro-laptops bieden u een zakelijke oplossing boordevol functies; een combinatie van kracht en draagbaarheid zonder concessies.

Troef de concurrentie af
Geniet van probleemloos multitasken en supersnelle prestaties met DDR3-geheugen. Til uw bedrijf naar een hoger niveau door de Intel Core processoren van de volgende generatie van de Vostro te combineren met een upgrade naar een Legitiem Windows 7 Professional-besturingssysteem.

Snellere gegevensoverdracht
Uw zaken kunnen vaak niet wachten, en waarom zou u dat wel doen? Dankzij de twee USB 3.0-poorten kan een gegevensoverdracht met een snelheid van 10x de snelheid van USB 2.0 worden bereikt. Vostro-laptops beschikken ook over Bluetooth 3.0, waarmee gegevens worden overgedragen met 24 Mbps, waardoor u grote bestanden binnen enkele seconden kunt verplaatsen.

Duurzaam ontwerp
Met een breed en duurzaam metalen scharnier voor extra versteviging en een stevige aluminium behuizing zijn Vostro-laptops een slimme investering in de toekomst van uw bedrijf.

Bijna overal en altijd werken
Onderweg in contact blijven en samenwerken is nog nooit zo eenvoudig geweest. Vostro-laptops bevatten een suite met hardware en software die is afgestemd op de behoeften van uw bedrijf.

Dagaanbieding in je E-MAIL