Samsung SyncMaster E1920N monitor

Foto Samsung SyncMaster E1920N monitor
Voor € 95,20
LET OP: Deze dagaanbieding was van 07-07-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Maak kennis met deze krachtige zakelijke monitoren, afgestemd op uw visie en uw budget. De series 20-monitoren hebben een stijlvol ontwerp, een hoge dynamische contrastverhouding en een snelle responstijd, in combinatie met exclusieve Magic-technologie om uw productiviteit te verhogen. Hoe u het ook bekijkt, het beeld is altijd helder met de serie 20-monitoren van Samsung.

Treed gerust in detail

De verschillen zijn erg belangrijk. Daarom zorgt de automatische aanpassing van de achtergrondverlichting van de ultrahoge dynamische contrastverhouding 50 000:1 van Samsung voor diepere, intensere, donkere tinten en helderder, opvallender, lichte tinten. Nu kunt u genieten van beelden die de realiteit imiteren, met warme, levendige kleuren en een briljante natuurlijke intensiteit. Als het op de details aankomt, verbleken conventionele monitoren.

Perfecte, razendsnelle prestaties
Met een responstijd van 5 ms weet u zeker dat uw monitor perfect presteert, zelfs bij de snelst bewegende scènes. Met deze indrukwekkende, vloeiende bewegingsweergave worden films, games en internetgestreamde inhoud weergegeven zonder lijnbibber, wazigheid en ghosting, hetgeen op langzamere monitoren wel voorkomt. U wordt volledig meegevoerd door deze kijkbelevenis.

Dagaanbieding in je E-MAIL