SAMSUNG ML-2525W printer - 50% voordeliger!

Foto SAMSUNG ML-2525W printer - 50% voordeliger!
Voor € 94,01
LET OP: Deze dagaanbieding was van 27-09-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Wanneer bedrijven zich aanpassen aan de voortdurend evoluerende technologie, zorgt de SAMSUNG ML-2525W ervoor dat de plug-and-go-installatie, die amper vijf minuten in beslag neemt, al even snel en eenvoudig is als het gebruik van de printer zelf.

Een gestroomlijnde en gebruikersvriendelijke, draadloze printer
De SAMSUNG ML-2525W garandeert betrouwbare kwaliteitsafdrukken voor uw thuiskantoor of kleine onderneming. Dankzij het compacte design is de aansluiting eenvoudig, snel en draadloos. U kunt uw werkruimte aanpassen zonder aan afdrukkwaliteit in te boeten.

Grote prestaties, kleine werkruimte
De SAMSUNG ML-2525W duldt geen compromis op het vlak van prestatieniveaus. Hij werd zo ontworpen, dat hij zich aan elke kleine kantooromgeving kan aanpassen. De ML-2525W heeft een First Page Out Time (FPOT- Tijd voor eerste kopie) van 9 seconden en een afdruksnelheid van 24 pagina’s per minuut (ppm). Dit compacte en strakke apparaat heeft een invoercapaciteit van 250 vellen, dus hoeft u minder tijd te besteden aan het plaatsen van papier. Met een maandelijkse capaciteit van 12 000 vellen is de SAMSUNG ML2525-W ideaal voor kleine kantoren en thuiskantoren.

Snelle en eenvoudige draadloze verbinding
Voor een stressvrije installatie op een draadloze verbinding zorgt de SAMSUNG ML-2525W voor een allesomvattend gemak. Vroeger kon de installatie wel 30 minuten in beslag nemen. De SAMSUNG ML-252W maakt echter gebruik van een supersnelle aansluiting, waardoor de installatieprocedure één stap omvat en in vijf minuten klaar is. Dankzij deze eenvoudige installatie kunt u als gebruiker de draadloze printer snel en efficiënt installeren.

Draadloos afdrukken
Draadloos afdrukken is een toekomstbestendig voordeel voor draadloze netwerken.
De flexibiliteit voor de gebruikers is groter en de productiviteit in de hele onderneming stijgt. Draadloos afdrukken is veelzijdig en kan u veel tijd en geld besparen, aangezien u printers kunt installeren waar u ze nodig hebt, zonder u zorgen te maken over netwerkkabels. Deze apparaten kunnen gemakkelijk worden aangepast voor een snelle ombouw van kantoor en administratie.

Dagaanbieding in je E-MAIL