Ricoh Aficio SP C231N printer OP=OP!

Foto Ricoh Aficio SP C231N printer OP=OP!
Voor € 210,63
LET OP: Deze dagaanbieding was van 01-05-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website. En mis nooit weer een aanbieding.

De Aficio SP C231N en SP C232DN kleuren laserprinters zijn uitermate geschikt voor kleine bedrijven of kleine kantoren. Ze nemen weinig ruimte in beslag, hebben een hoge afdruksnelheid en een lage Total Cost of Ownership. Profiteer van de laagste kostprijs per pagina's binnen deze printerklasse met Ricoh's nieuwe hoog rendement tonercartridges.

- 20 kleurenpagina's per minuut
- lage Total Cost of Ownership
- Cartridges met hoog of gemiddeld rendement
- Ruimtebesparend
- Standaard netwerkaansluiting.

BESPAAR RUIMTE
Doordat de AficioSP C231N en SP C232DN weinig ruimte in beslag nemen, vallen ze nauwelijks op. Ze passen perfect op uw bureau, waar zij stil en betrouwbaar hun werk doen. Dag in, dag uit. Het enige moment waarop u ze zult opmerken is wanneer u hun resultaten ziet: haarscherpe kleurenafdrukken van de hoogste kwaliteit.

BESPAAR TIJD
Deze machines zijn ontworpen om efficint te kunnen werken. Nadat u de machine heeft aangezet, is deze binnen 14 seconden gebruiksklaar. Geen gedoe, stil en betrouwbaar. Beide modellen hebben een snelle afdruksnelheid van 20 pagina's per minuut. Dat is precies wat u wilt van een kleine bureauprinter. Met de optionele lade van 500 vellen komt de invoercapaciteit uit op een indrukwekkend aantal van 751 pagina's.

BESPAAR GELD
De AficioSP C231N en SP C232DN hebben de laagste kostprijs per pagina binnen hun klasse. Dit is mogelijk door Ricoh's innovatieve hoog rendement tonercartridges. U zult merken dat de machines continu in bedrijf blijven, waardoor de totale kosten van uw verbruiksartikelen afnemen.

Dagaanbieding in je E-MAIL