Packard Bell dot s2 netbook (WIT)

Foto Packard Bell dot s2 netbook (WIT)
Voor € 214,20
LET OP: Deze dagaanbieding was van 29-03-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

De netbook die uw digitaal leven volledig verbetert.

Neem het overal mee, doe het allemaal!

De dot s2 is ontworpen voor een uitstekende mobiliteit. Dit toestel is ultra-dun, 2.5 cm, eenvoudig om mee te nemen en op te bergen. De dot s2 is de perfecte gezel voor uw digitale camera dankzij de multi-in-1 kaartlezer, de harde schijf tot 250 GB en topsoftware voor fotobewerking. Het hoogtepunt is dat deze netbook u een volmaakte stijl geeft, waar u ook gaat. Het aantrekkelijke kleurenpalet bevat Kersenrood, Nacht zwart en gletsjer wit.

Power gedurende 10u

Met deze batterijduur bevrijdt uw netbook u van het stopcontact waardoor u van overal kan werken en spelen. Met n oplaadbeurt kan u 10u aan een stuk werken danzij een netbook processor die minder energie verbruikt en prestaties verbetert. Het LED scherm speelt hoge kwaliteitsbeelden af en bespaart tot 33% meer energie dan een traditioneel LCD scherm. ENERGY STAR compatibel, de dot s2 voorziet een geoptimaliseerd energiegebruik wanneer het toestel in slaapmodus is. Inderdaad, deze netbook verzekert grote energiebesparingen zowel tijdens het multi-tasken als wanneer het toestel in standby is.

Een heldere, gebruiksvriendelijke netbook

Niet te groot en niet te klein, het helder 10.1" LED scherm biedt een ideale zichtbaarheid voor mobiel gebruik. Helder, duidelijk en heel goed leesbaar presenteert dit toestel e-mails, instant messaging, foto's, web gebaseerde infotainment inclusief digitale video met grote helderheid. Verder is er een groot keyboard dat u toelaat om comfortabel en en accuraat te typen. Het multi-functioneel touchpad verbetert de navigatie zonder muis.

Dagaanbieding in je E-MAIL