Osirius Boekhouden 2011 met GRATIS Boekhouden kan iedereen

Foto Osirius Boekhouden 2011 met GRATIS Boekhouden kan iedereen
Voor € 113,05
LET OP: Deze dagaanbieding was van 04-04-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Osirius Boekhouden is een modern compleet pakket voor alle ondernemers. Alle functies voor een perfecte financile administratie zijn aanwezig. Er is geen uitgebreide boekhoudkennis nodig en het programma assisteert u waar nodig bij het inboeken zonder aan snelheid in te boeten. U hoeft geen onderhoudskosten te betalen n u krijgt gratis updates via internet. Door de modulaire opzet groeit het programma mee met u en uw onderneming.Zonder boekhoudkennis voert u vlot en eenvoudig transacties (inkoop- en verkoopfacturen en uw bankafschriften) in de dagboeken in waarbij het programma u zoveel mogelijk assisteert. Uw accountant of boekhouder controleert uw invoer middels de uitgebreide rapportages en kan snel corrigeren waar nodig. Te allen tijde heeft u inzicht in het resultaat van uw onderneming. Balansen, resultaten en andere overzichten bekijkt u continue zonder eerst een periode af te hoeven sluiten. Alle overzichten stuurt u direct per email naar accountant, relaties en partners of u maakt Excel-werkbladen en PDF-bestanden.Kenmerken:- k bijzonder geschikt voor niet-boekhouders.- Bespaar aanzienlijk op accountantskosten.- Supersnel boekhouden en administreren.- Van verkoopboeking tot BTW-aangifte volledig geautomatiseerd.

boekhouden kan iedereen
Boekhouden kan iedereen is geschreven voor alle mensen die zich bezig houden met de
financile administratie of wel boekhouden. Het boek is opgebouwd uit 3 delen. Deel 1 beschrijft het organiseren en de inhoud van de administratie. In deel 2 wordt aandacht besteed aan een kennismaking en wegwijs in het computerboekhouden en in deel 3 gaat de schrijver dieper in op de praktijk situaties die voor een ieder zeer herkenbaar zullen zijn.

3 in 1, maar dan ook echt 3 in 1:

Basistheorie administratie
Wegwijs in computerboekhouden
Praktijk situaties 3 in 1

Kort samengevat: In dit boek wordt op praktijkgerichte wijze en in begrijpelijk Nederlands kort en bondig aan beginners de kunst van het boekhouden bijgebracht. Voor gevorderden is dit boek een heel handig naslagwerk en tevens een welkome aanvulling op standaard vakliteratuur.

Kortom: Met dit boek en gezond verstand, kan iedereen boekhouden.

Dagaanbieding in je E-MAIL