Microsoft Office Home & Student 2010 - Met gratis gereedschapset

Foto Microsoft Office Home & Student 2010 - Met gratis gereedschapset
Voor € 95,20
LET OP: Deze dagaanbieding was van 15-06-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Succes begint thuis met programma's die probleemloos samenwerken

Met eenvoudig te gebruiken hulpmiddelen kunt u uitdrukking geven aan uw ideen, problemen oplossen en alledaagse taken vereenvoudigen, van het maken van huiswerk dat opvalt tot het beheren van uw persoonlijke budget. Documenten kunnen op eenvoudige wijze online worden geplaatst en geopend, vanaf vrijwel elke pc.

Kenmerken

- Krachtige hulpmiddelen voor schrijven helpen u om opvallende documenten te maken
- Maak levendige presentaties waarmee u uw publiek boeit en inspireert
- Sla en bewaar uw documenten online
- Neem snel betere beslissingen aan de hand van werkbladen die u gemakkelijk kunt analyseren
- Orden uw ideen, informatie en notities, sla deze op en doorzoek ze in n handige locatie
- Open, bekijk en bewerk uw documenten vanuit vrijwel elke locatie

Systeembenodigheden

Office 2010 wordt ondersteund voor zowel 32-bits als 64-bits clienttoepassingen. Wij raden u aan Microsoft Silverlight 3 tegelijk met Office 2010 te installeren, voor een verbeterd internetgebruik en om optimaal te profiteren van de interactieve gidsen in Office 2010.

Inleiding
Vereisten en productfuncties kunnen variren afhankelijk van de systeemconfiguratie en het besturingssysteem. Voor gebruik van grafische hardwareversnelling is een DirectX 9.0c-compatibele grafische kaart vereist met 64 MB of meer videogeheugen.

Hard Disk
3 GB; een deel van deze schijfruimte komt vrij als na de installatie het originele downloadpakket van de vaste schijf wordt verwijderd

Geheugen
256 MB RAM of meer

Operating System
Windows 7, Windows Vista of Windows XP SP3

Processor
500 MHz-processor of sneller

Display
Beeldscherm met een resolutie van 1024 768 of hoger

Andere
Voor bepaalde inktfuncties is Windows XP Tablet PC Edition of hoger vereist. Voor spraakherkenningsfuncties zijn een nabijheidsgevoelige microfoon en een geluidsuitvoerapparaat vereist.

Voor Direct zoeken is Microsoft Windows Desktop Search 3.0 vereist. Voor Dynamic Calendars is aansluiting op een server vereist.

Voor bepaalde geavanceerde samenwerkingsfuncties is aansluiting op Microsoft Windows Server 2003 met SP1 of hoger met Microsoft Windows SharePoint Services vereist. Voor bepaalde geavanceerde functies is Microsoft Office SharePoint Server 2007 vereist. Voor PowerPoint Slide Library is Office SharePoint Server 2007 vereist. Als u gegevens wilt delen tussen meerdere computers moet Windows Server 2003 met SP1, Windows XP Professional met SP2 of hoger worden uitgevoerd op de hostcomputer.

Internet Explorer 6.0 of hoger, alleen 32-bits browsers. Voor internetfuncties is internettoegang vereist (mogelijk worden hiervoor kosten in rekening gebracht)

1 GHz gigahertz-processor of sneller en 512 MB RAM of meer aanbevolen voor Business Contact Manager. Business Contact Manager is niet beschikbaar in alle talen.

512 MB RAM of meer aanbevolen voor Direct zoeken van Outlook. Grammatica- en contextuele-spellingcontrole in Word wordt pas ingeschakeld op computers met 1 GB geheugen of meer.

Dagaanbieding in je E-MAIL