Microsoft Office Home & Business 2010

Foto Microsoft Office Home & Business 2010
Voor € 180,88
LET OP: Deze dagaanbieding was van 25-03-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Priv en professioneel werken naadloos samen

Met de slimme hulpmiddelen in Office voor Thuisgebruik en Zelfstandigen kunnen kleine ondernemingen en thuisgebruikers indrukwekkende resultaten behalen, van e-mail en planning tot rapporten en presentaties. Documenten kunnen op eenvoudige wijze online worden geplaatst en geopend, vanaf vrijwel elke pc.

Kenmerken

- Maak professionele rapporten en presentaties die de aandacht trekken
- Maak in een handomdraai professioneel ogende grafieken: de opmaak van assen, titels en andere grafieklabels is een kwestie van een paar klikken
- Stel uw e-mail snel in en begin direct met communiceren, waarbij hulpprogrammas zorgen dat uw contactpersonen en berichten overzichtelijk blijven
- Sla bestanden en documenten moeiteloos online op met gebruik van geavanceerde beveiligingsfuncties en raak ze nooit meer kwijt
- Werk samen met anderen: nodig ze uit online bestanden te bekijken, te controleren of te bewerken
- Uw financile situatie wordt overzichtelijk dankzij hulpmiddelen voor analyse, grafieken en kleuropmaak, waarmee u orde schept in de gegevens
- Verander een eenvoudige presentatie in een geavanceerde blikvanger dankzij gemakkelijk te gebruiken foto- en videobewerkingsprogrammas, teksteffecten en spectaculaire diaovergangen voor een boeiende informatieuitwisseling
- Projectbeheer: combineer uw notities, media, documenten en andere materialen in een digitaal notitieblok
- Open, bekijk en bewerk uw documenten thuis, op kantoor of vanaf een willekeurige pc met internettoegang

Systeembenodigheden

Office 2010 wordt ondersteund voor zowel 32-bits als 64-bits clienttoepassingen. Wij raden u aan Microsoft Silverlight 3 tegelijk met Office 2010 te installeren, voor een verbeterd internetgebruik en om optimaal te profiteren van de interactieve gidsen in Office 2010.

Inleiding
Vereisten en productfuncties kunnen variren afhankelijk van de systeemconfiguratie en het besturingssysteem. Voor gebruik van grafische hardwareversnelling is een DirectX 9.0c-compatibele grafische kaart vereist met 64 MB of meer videogeheugen.

Hard Disk
3 GB; een deel van deze schijfruimte komt vrij als na de installatie het originele downloadpakket van de vaste schijf wordt verwijderd

Geheugen
256 MB RAM of meer

Operating System
Windows 7, Windows Vista, Windows XP SP3, Windows Server 2003 R2 met MSXML 6.0 genstalleerd, Windows Server 2008 met SP2. Terminal Server en Windows on Windows (WOW) (nodig voor de installatie van 32-bits versies van Office 2010 op 64-bits besturingssystemen) worden ondersteund.

Processor
500 MHz-processor of sneller

Display
Beeldscherm met een resolutie van 1024 768 of hoger

Andere

Voor bepaalde inktfuncties is Windows XP Tablet PC Edition of hoger vereist. Voor spraakherkenningsfuncties zijn een nabijheidsgevoelige microfoon en een geluidsuitvoerapparaat vereist.

Voor bepaalde geavanceerde samenwerkingsfuncties in Outlook 2007 is aansluiting op Microsoft Exchange Server 2000 vereist. Voor Direct zoeken is Microsoft Windows Desktop Search 3.0 vereist. Voor Dynamic Calendars is aansluiting op een server vereist.

Voor bepaalde geavanceerde samenwerkingsfuncties is aansluiting op Microsoft Windows Server 2003 met SP1 of hoger met Microsoft Windows SharePoint Services vereist. Voor bepaalde geavanceerde functies is Microsoft Office SharePoint Server 2007 vereist. Voor PowerPoint Slide Library is Office SharePoint Server 2007 vereist. Als u gegevens wilt delen tussen meerdere computers moet Windows Server 2003 met SP1, Windows XP Professional met SP2 of hoger worden uitgevoerd op de hostcomputer.

Internet Explorer 6.0 of hoger, alleen 32-bits browsers. Voor internetfuncties is internettoegang vereist (mogelijk worden hiervoor kosten in rekening gebracht)

1 GHz gigahertz-processor of sneller en 512 MB RAM of meer aanbevolen voor Business Contact Manager. Business Contact Manager is niet beschikbaar in alle talen.

512 MB RAM of meer aanbevolen voor Direct zoeken van Outlook.

Grammatica- en contextuele-spellingcontrole in Word wordt pas ingeschakeld op computers met 1 GB geheugen of meer.

Dagaanbieding in je E-MAIL