LinkStation Duo

Foto LinkStation Duo
Voor € 142,80
LET OP: Deze dagaanbieding was van 30-04-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website. En mis nooit weer een aanbieding.

De LinkStation Duo is een high performance, multimedia, gedeelde netwerkopslag RAID-oplossing voor thuis en kleine kantoren die een centrale locatie vereist om gegevens te delen bestanden, foto's, video en muziek.


De unit is een twee-station NAS-oplossing die kan worden geconfigureerd in RAID 0 voor prestaties of RAID 1 voor redundante opslag. Naast de opslag mogelijkheden, multimedia streamen naar een pc, een Mac, een Buffalo LinkTheater en andere DLNA-gecertificeerd of UPnP mediaspeler, evenals het delen van films, foto's en documenten in een thuisnetwerk of klein zakelijk netwerk via het internet met de WebAccess kenmerk. De LinkStation Duo integreert naadloos met iTunes en biedt toegang tot muziek bestanden van uw iTunes-software.


Met functies zoals verbeterde prestaties van maximaal 40MB / s, snel wisselen via het voorpaneel met twee verwisselbare schijven en eenvoudige installatie via een eenvoudige web-interface, de LinkStation Duo is de perfecte oplossing voor het opslaan, bewaren en delen van uw digitale leven vanuit een centrale plaats.

Dagaanbieding in je E-MAIL