Lexmark C540n printer - 50% voordeliger

Foto Lexmark C540n printer - 50% voordeliger
Voor € 117,81
LET OP: Deze dagaanbieding was van 22-03-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

De Lexmark C540n, een bijzonder gunstig geprijsde printer voor desktop of klein kantoor, is bijzonder compact en stil en produceert haarscherpe documenten en een indrukwekkende afdrukkwaliteit, dankzij de 1200 x 1200 dpi afdrukresolutie. Als het u vooral om de prestaties te doen is, kunt u vertrouwen op de hoge afdruksnelheden tot 20 pagina's per minuut in zwart en kleur, en een korte tijd tot de eerste pagina van slechts 12 seconden, dankzij de fuser met vrijwel geen opwarmtijd. Door de gentegreerde netwerkkaart verloopt de installatie snel en probleemloos. De optionele 650 vel duo-invoerlader met 100 vel multipurpose lader maakt het mogelijk af te drukken op diverse soorten media.
De Lexmark C540n is bijzonder compact en ongelooflijk stil en biedt een uitstekende kleurkwaliteit dankzij de 1200 x 1200 dpi afdrukresolutie. Bovendien is deze printer snel, met afdruksnelheden tot 20 pagina's per minuut in zwart en kleur.
Optimaal gebruikersgemak Profiteer van de voordelen die deze desktopvriendelijke kleurenprinter biedt. Met een compacte, eigentijdse vormgeving en bijzonder stille werking is deze nieuwe Lexmark kleurenprinter uitermate geschikt voor desktop gebruik of voor kleine kantoren.
Ruimtebesparend en compact
Erg stil met slechts 47 dBA tijdens het afdrukken; in de Quiet-modus zelfs nog stiller
Eigentijdse en strakke vormgeving
Gentegreerde netwerkaansluiting op alle modellen om de voordelen van afdrukken in kleur eenvoudig te delen
Gebruik kleur om indruk te maken en uw imago te versterken Voeg professionele kleuren aan uw documenten toe. Met de beschikbare tools kunt u de kosten van kleurenafdrukken in de hand houden en profiteren van uitgebreide knowhow van Lexmark op kleurgebied.
Fraaie kleurenafdrukken met 1200 x 1200 dpi afdrukresolutie
Indrukwekkende resultaten met de nieuwe generatie Lexmark toner
Consistente kleurtinten dankzij Pantone-kalibratie
Hulpmiddelen voor kostenbeheer: Coverage Estimator en ColorSaver
Lexmark hoog en extra hoog* rendement cartridges om de afdrukkosten tot een minimum te beperken (* alleen C544-serie)
Profiteer van de productiviteitsvoordelen De Lexmark C540-serie printers hebben een korte tijd tot de eerste pagina en drukken al uw afdruktaken razendsnel af. Bovendien zijn deze printers veelzijdig genoeg voor al uw veeleisende afdrukbehoeften op kantoor.
Tijd tot de eerste pagina in slechts 11 seconden dankzij vrijwel geen opwarmtijd
PCL 6- en PostScript 3-emulatie voor compatibiliteit met bestaande softwareapplicaties
Aantrekkelijk geprijsde modellen met duplexfunctionaliteit leverbaar
Unieke 650 vel duo-invoerlader met 550 vel papierlade en 100 vel multipurpose lader
Milieuvriendelijk afdrukken Iedereen vaart wel bij milieuvriendelijk afdrukken: uw bedrijf, uw budget en het milieu! De Lexmark C540-serie printers zijn milieuvriendelijk ontworpen en worden geleverd met tal van functies waarmee u altijd milieuvriendelijk kunt afdrukken.
Modellen met papierbesparende duplexfunctionaliteit beschikbaar
Eco-modus om het energieverbruik te verminderen
Meerdere pagina's op n pagina afdrukken
Vrijwel geen opwarmtijd dankzij energiezuinige technologie
Lexmark Cartridge Inzamelprogramma voor toonaangevende recycling
Lexmark Rewards : voor een lange levensduur van uw printer Het Lexmark Rewards programma verlengt de levensduur van uw printer en helpt u de gebruikskosten te verlagen en het milieu te ontzien.Als u zich aanmeldt ontvangt u, wanneer uw printer daaraan toe is, een gratis imaging kit. Daarnaast ontvangt u per 10 geretourneerde lege Lexmark tonercartridges een gratis Lexmark hoog rendement cartridge naar keuze.Op deze manier bedankt Lexmark u voor het gebruik van originele Lexmark cartridges met uw Lexmark C540-serie kleurenlaserprinter.Meer informatie: www.lexmarkrewards.nl
De garantie van Lexmark Lexmark doet zijn uiterste best om ervoor te zorgen dat u zo productief mogelijk kunt zijn en zo min mogelijk wordt geplaagd door uitval. Wilt u meer zekerheid, dan kunt u een van de serviceniveaus kiezen die worden beschreven op www.lexmark.nl/services.

Dagaanbieding in je E-MAIL