Lenovo IdeaPad V560 laptop - Nu 20% voordeliger!

Foto Lenovo IdeaPad V560 laptop - Nu 20% voordeliger!
Voor € 570,01
LET OP: Deze dagaanbieding was van 08-06-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

De Lenovo IdeaPad V560 is speciaal ontworpen voor kleine bedrijven. Deze zakelijke notebook biedt betrouwbare prestaties, snelheid en professionele beveiliging.

Is de behoefte aan snelheid van cruciaal belang voor uw succes? Schitter door de dag heen met de Intel Core i5-processors. Moet opstarten en afsluiten sneller geschieden? Lenovo s Enhanced Experience voor Windows vermindert uw wachttijd.

Verhoog uw productiviteit: Lenovo s Energy Management software verlengt de levensduur van uw batterij en de optionele gentegreerde webcamera helpt u met uw videoconferentie.

Stap binnen in Lenovo s virtuele beveiliging kluis. Bescherm uw waardevolle bedrijfs documenten met vingerafdruk authenticatie, een USB-poort locker en een versleuteld particuliere opslag ruimte. De toevoeging van Lenovos OneKey rescue-systeem zorgt ervoor dat uw gegevens back-up hebben en makkelijk te herstellen zijn na een mislukking.

De IdeaPad V560 is uitgerust met een gladde metalen behuizing, slanke vormgeving (van 21mm/.83 inch dun), Intel Core i5-480M processor en een 15.6" HD-breedbeeldscherm.

Dagaanbieding in je E-MAIL