Iomega StorCenter ix2-200 4TB NAS

Foto Iomega StorCenter ix2-200 4TB NAS
Voor € 295,12
LET OP: Deze dagaanbieding was van 01-07-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

De Iomega StorCenter ix2-200 4TB NAS-server biedt uitgebreide beveiligingsmogelijkheden en is ideaal voor kleine bedrijven, kantoorfilialen en thuisnetwerken. Op basis van de Enterprise-opslagtechnologie van EMC biedt de StorCenter ix2-200 twee GbE-aansluitingen, eenvoudige bestandsbeveiliging, iSCSI-toegang op blokniveau en verschillende RAID-configuraties voor extra veilige dataopslag.

De betrouwbare beveiligingsmogelijkheden van de Iomega StorCenter ix2-200 4TB NAS-server, zoals de UPS-ondersteuning, afdrukken via het netwerk, de mappengroepen, data-backup via Rsync en door de gebruiker te verwisselen stations, zijn grote pluspunten voor uw bedrijf. Deze functies garanderen de continuïteit van uw bedrijfsvoering en de mogelijkheid tot dataherstel bij noodgevallen. De gebruikersvriendelijke aansluitingen, de Active Directory-ondersteuning en de mogelijkheid van toegang op afstand maken het beheer zeer gemakkelijk.

U kunt op de StorCenter ix2-200 tot maximaal zes IP-beveiligingscamera's aansluiten en op die manier een eenvoudig beveiligingssysteem creëren. Voor thuisgebruik zijn de uitgebreide mediafuncties zoals de DLNA-gecertificeerde UPnP AV-mediaserver, het PTP (Picture Transfer Protocol), de Torrent-downloadfunctie, het uploaden via Bluetooth en de Cooliris-plugin voor diavoorstellingen bijzonder handig. De bekroonde beveiligingssoftware EMC Retrospect Express en de RSA BSAFE-encryptie garanderen u veilige installatie- en upgrademogelijkheden met geavanceerde databeveiliging. Ondersteunt PC-, Mac- en Linux-clients en is VMware-gecertificeerd voor NFS en iSCSI.

Dagaanbieding in je E-MAIL