HTC Desire HD + Avatar (Bluray) + Jabra Chill

Foto HTC Desire HD + Avatar (Bluray) + Jabra Chill
Voor € 443,00
LET OP: Deze dagaanbieding was van 08-03-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

HTC Desire HD
Het internet, zoals jij het wilt hebben
HTC Desire HD heeft een slimme zoom functie dat automatisch de tekst en fotos aanpast zodat het beter op je scherm past, plus een super snelle 1Ghz processor die jou online overal brengt in een seconden. Omdat het internet zich aan jou moet aanpassen, niet andersom.

Bekijk alles op het grote scherm
Voorbij zijn de dagen van het scheel kijken door een te klein scherm en alle belangrijke details missen. Nu kun je met de HTC Desire HD ervaren hoe geweldig surfen is op een groot 4,3 inch scherm. Met extra features als super scherpe tekst, heldere fotos en levendige videos. De HTC Desire HD is gemaakt om jou favoriete websites, YouTube clips en Facebook fotos te tot leven te brengen.

Jouw herinneringen, nu in HD
Sommige momenten wil je nooit meer vergeten. Dus leg deze momenten vast met de HTC Desire HD high definition videocamera. Dan herbeleef je deel elk detail in HD op jouw TV, lang nadat de herinneringen zijn vervaagd.

Nooit meer de weg kwijt
Raak jij ook zo gefrustreerd wanneer een kaart te lang bezig is met downloaden en jij een afslag mist? Of dat je telefoon afgaat en je navigatie uitvalt? Nog zon goed idee, downloadbare kaarten die opgeslagen zijn in je telefoon en erbij pakken zodra je ze nodig hebt. En wanneer je gebeld wordt tijdens het navigeren, blijft de kaart op je beeldscherm.

Van het grote scherm naar het nog grotere scherm
Wanneer het scherm van de HTC Desire HD nog niet groot genoeg is voor jou, deel dan je fotos en videos op een groter scherm. Stream ze dan draadloos, direct naar jou DLNA TV met DNLA connectie.

Een telefoon die je niet kan verliezen (tenminste, niet gemakkelijk)
Staat je telefoon op stil en je weet niet waar hij is, dan helpen wij jou hem te vinden. Ga online en laat hem afgaan vanuit onze HTCSense.com beveiligde web portal. Als jij je telefoon kwijt raakt, ga je online en vergrendel je de telefoon. Je maakt een backup van al je contacten en smsjes en je kunt zelfs een bericht instellen op je home screen in waarin je vraagt hem terug te brengen.

Volledig internet met Flash Player 10.1
Sommige telefoons kunnen geen videos afspelen. Niet de HTC Desire HD. Met Adobe Flash Player 10.1 speelt het videos en animaties af zodat jij het internet kan zien zoals het hoort.

Nieuws van jouw favoriete sites, op n plek
De HTC Desire HD synchroniseert met Google Reader, zodat je op de hoogte blijft van het nieuws van al jouw favoriete sites en blogs op n plek. Dus of je nu op kantoor bent, thuis, of weg van beide, op de hoogte blijven is heel gemakkelijk. Wanneer je aan het surfen bent op je telefoon, laat de HTC Desire HD een RSS icoontje zien waarmee je een website kan toevoegen aan je reader. Alles wat je moet doen is erop tikken om toe te voegen.

Meer Windows, Meer browsing
Jij opent toch ook niet maar n pagina per keer op je computer? Waarom dan wel op je telefoon? Open meerdere paginas tegelijkertijd en surf erop los.

Dagaanbieding in je E-MAIL