HP LaserJet P2055dn printer - Prijspakker!

Foto HP LaserJet P2055dn printer - Prijspakker!
Voor € 236,81
LET OP: Deze dagaanbieding was van 15-08-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

De HP LaserJet P2050 printerserie verhoogt de werkgroepproductiviteit. Documenten van hoge kwaliteit produceren met 1200 dpi en een printsnelheid van 33 ppm. Prestatiekenmerken omvatten uitbreidbaar geheugen, automatisch dubbelzijdig printen en een Gigabit netwerkinterface.

Kenmerken

- Snel documenten printen met 33 ppm en een korte totale verwerkingstijd met Instant-on technologie. Tijd besparen door dubbelzijdig te printen1. Complexe bestanden zijn snel gereed met een 600-MHz processor en tot 320 MB geheugen.

- 1200 dpi produceert schitterende, professionele documenten met duidelijke tekst, fijne lijnen en scherpe afbeeldingen. Deze elegante, compacte printer met een all-in-one printcartridge met hoge opbrengst bespaart ruimte op uw bureau.

- Deze printer is gemakkelijk te installeren en te gebruiken en probleemloos te onderhouden. Ingebouwde intelligentie in de printcartridge geeft meldingen als de supplies bijna op zijn. Gebruik HP SureSupply3 om supplies de bestellen en HP Web Jetadmin om de printer te beheren.

Dagaanbieding in je E-MAIL