HP Compaq 6000 Pro microtower pc - 40% voordeliger!

Foto HP Compaq 6000 Pro microtower pc - 40% voordeliger!
Voor € 536,69
LET OP: Deze dagaanbieding was van 10-08-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Ontworpen als basis voor uw onderneming met flexibiliteit, prestaties, uitbreidingsopties en een goede prijs-prestatie.

Kenmerken

- Pure kracht voor uw onderneming: meer succes met technologie waarop u kunt vertrouwen. Intel processoren naar keuze, de Intel Q43 express chipset, DDR3 geheugen en geïntegreerde ondersteuning voor twee schermen helpen en bij het werk.

- Keuzemogelijkheden zijn ideaal: een flexibele en uitbreidbare pc die in uw behoeften voorziet en waarmee u een maatwerk oplossing kunt creëren met keuze uit twee behuizingen en een combinatie van poorten, slots en inbouwplaatsen.

- Eenvoudig implementeren en beheren: bedrijfsprocessen stroomlijnen en de IT- en gebruikskosten verlagen met kenmerken die een efficiëntere planning, implementatie en migratie van pc's mogelijk maken.

- De juiste beveiliging voor u: essentiële beveiligingskenmerken om uw fysieke apparatuur en kritische bedrijfsdata te beschermen. Optionele HP ProtectTools modules zijn beschikbaar om uw hardware, software, firmware en OS nog beter te beveiligen.

- Gebouwd op duurzaamheid: dankzij meer dan 130.000 testuren bent u verzekerd van een betrouwbare, duurzame desktop pc die lang meegaat.

Dagaanbieding in je E-MAIL