Graphics Tablet Widescreen USB

Foto Graphics Tablet Widescreen USB
Voor € 42,84
LET OP: Deze dagaanbieding was van 30-03-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Heb je het gevoel dat je met een muis je creativiteit niet goed kan laten overkomen op je computerscherm? Sweex biedt de oplossing met een Graphics Tablet: de Sweex Graphics Tablet Widescreen USB. Je ontwerpen hebben er nog nooit zo professioneel uitgezien.

Je kunt ontwerpen/ vormgeven op de tablet en direct op je computer zien wat je doet. Je kunt hierdoor aan documenten je persoonlijke touch meegeven. Creativiteit kent geen grenzen meer. Je kan de tablet ook gebruiken om digitale foto- en videobestanden naar eigen smaak aan te passen of om documenten te ondertekenen. Verrijk je afbeeldingen met persoonlijke teksten en decoraties.

De Tablet heeft 1024 gevoeligheidsniveaus voor een optimale precisie en cordinatie. De Sweex Graphics Tablet Widescreen heeft een actief oppervlak van 203 x 127 mm en een verhouding van 16:10. De tablet heeft een resolutie van 4000 LPI wat hem uitermate nauwkeurig maakt. De Sweex Graphics Tablet USB heeft een actief oppervlak van 140 X 102 mm, een verhouding van 4:3 en een resolutie van 2540 LPI.

De Tablet is gemakkelijk aan te sluiten via USB. Je krijgt een installatie-cd bijgeleverd met software, stuurprogramma en een online gebruikershandleiding. Verder krijg je ook een stijlvolle pen, bijpassende penhouder, batterijen en drie extra tipjes voor je pen

Dagaanbieding in je E-MAIL