Epson Epson EB-S02 beamer - Prijspakker! (V11H433140)

Foto Epson Epson EB-S02 beamer - Prijspakker! (V11H433140)
Voor € 240,38
LET OP: Deze dagaanbieding was van 30-07-2012 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

De compacte en lichte projector heeft een stijlvol, modern ontwerp en kan daardoor zowel in huis als onderweg gebruikt worden. Dankzij de korte projectieafstand kan deze projector grote beeldformaten op een kleine afstand weergeven. Een beeldformaat van 68 inch kan bijvoorbeeld worden geprojecteerd op een afstand van slechts 2 meter. Zo kunt u de ruimte op tafel optimaal benutten, u hoeft immers de projector niet meer midden op tafel te zetten. Dankzij de functie Direct aan/uit kan de projector eenvoudig met een wandschakelaar worden in- en uitgeschakeld.

Bij mobiel gebruik is de functie Onmiddellijk uitschakelen erg handig. Het apparaat hoeft niet af te koelen en kan dus direct worden meegenomen. Daarnaast detecteert de projector automatisch de beeldverhouding van de invoerbron en past het beeld indien nodig aan. Ook zorgt de automatische verticale keystone-correctie voor snelle en eenvoudige uitlijning van het beeld en correctie van vervorming.

U hoeft deze SVGA-projector niet in het donker te gebruiken. Het apparaat combineert namelijk een lichtrendement van wit en gekleurd licht van 2.600 lumen met kleurenreproductie (16,77 miljoen kleuren), 3LCD-technologie en een contrastverhouding van 3.000:1. Dit resulteert in hoogwaardige projecties met uitstekende scherpte en helderheid. De beelden zijn gedetailleerd en zien er natuurlijk uit. Lage bedrijfskosten De lamp met een levensduur van maar liefst 5.000 uur (in spaarstand) helpt de onderhoudstijd te verminderen en de bedrijfskosten laag te houden. Deze projector bevat een kleine, heldere en efficinte E-TORL-lamp voor heldere en scherpe projectorbeelden.

Epson EB-S02 2600lumens. SVGA. 3000:1 contrast ratio.automatic vertical keyston. 3-in-1 USB Dispal

Dagaanbieding in je E-MAIL