Dell Latitude E6520 notebook + GRATIS Port Replicator

Foto Dell Latitude E6520 notebook + GRATIS Port Replicator
Voor € 969,85
LET OP: Deze dagaanbieding was van 11-08-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Mobiele kracht en duurzaamheid
Volg overal de ontwikkelingen van uw bedrijf met de Dell Latitude E6520. Deze krachtige laptop is specifiek ontworpen voor de nieuwe mobiele bedrijfsklasse met de duurzaamheid, beveiliging en eenvoudige beheerbaarheid die u van de Latitude-laptops uit de E-reeks gewend bent.

Opnieuw ontworpen voor werk in uw wereld
De opnieuw ontworpen Dell Latitude E6520 beschikt over de nieuwste generatie Quad Core-processoren, een aparte grafische kaart en een 15-inch aanraakgevoelig Full HD-beeldscherm – ideaal voor professionele gebruikers die op zoek zijn naar een stabiele en duurzame, maar ook lichte laptop om gemakkelijk mee te nemen.

Deze uiterst duurzame laptop is klaar voor al uw werk, en is van top tot teen stijlvol gewapend met een harde Tri-Metal™-behuizing die volgens een militaire standaard is getest, een beeldscherm met een zeer duurzame achterzijde uit geanodiseerd aluminium, een stevige basis met poedercoating, versterkte stalen scharnieren, een uit een magnesiumlegering vervaardigd intern frame en een vergrendeling die uit een zinklegering is vervaardigd. De Latitude E6520 is bovendien voorzien van een morsbestendig toetsenbord, een beschermende lcd-afdichting en een stootrand rondom voor extra bescherming van het scherm waardoor deze laptop het stoten en morsen van het dagelijkse gebruik kan overleven.

U kunt tijdens een vlucht of in omgevingen met weinig licht profiteren van uitstekende productiviteit dankzij het optionele toetsenbord met achtergrondverlichting1 en de lange batterijduur, inclusief een breed scala van batterijen met lange levensduur en verwisselbare optische schijven, harde schijf en USB 3.0-mediamodules die u helpen uw productiviteit op een optimaal niveau te houden.

Ten slotte biedt de E6520 als lid van de Latitude E-reeks productiviteit op elke locatie, betrouwbare beveiliging en efficiënte beheerbaarheid in een duurzaam ontwerp dat bedoeld is om lang mee te gaan — alles wat u gewend bent van de E-reeks.

Duurzaam ontwerp
Als ondernemer moet u overal en altijd kunnen werken. U hebt een laptop nodig die past bij uw werkstijl. Laptops uit de Latitude E-reeks combineren een ontwerp van wereldklasse met duurzaamheid voor hoge prestaties, overal waar uw werk u brengt.
- Met laptops die volgens de militaire standaard MIL-STD 810G zijn getest, bent u beschermd tegen extreme temperaturen, trillingen, stof en grote hoogten.
- Zie er goed uit terwijl u hard aan het werk bent dankzij het Dell Tri-Metal™-ontwerp met een harde lcd-backcover van geanodiseerd geborsteld aluminium en versterkte, met een magnesiumlegering afgewerkte hoeken.
- Maak u minder zorgen over knoeien met het morsbestendige toetsenbord en de beschermende lcd-afdichting die een barrière voor uw lcd-scherm vormt als dit is dichtgeklapt.
- Geniet van de fijne details, van de sterke stalen scharnieren en de uit een zinklegering vervaardigde schermvergrendeling tot de duurzame onderkant met poedercoating die beschermt tegen deukjes en krassen.

Overal productief
Kies voor een lange gebruiksduur en prestaties om uw werk eenvoudiger te maken, of u nu op kantoor bent of onderweg. De laptops uit de Latitude E-reeks zijn gebouwd met uw bedrijf in gedachten en bieden fantastische functies om de productiviteit te helpen verhogen.

Geruststellende beveiliging
Geniet van naadloze integratie in uw IT-omgeving en maak u geen zorgen meer omdat u weet dat Latitude E-laptops (en uw bedrijfsgegevens) veilig en beschermd zijn op elke locatie ter wereld.

Beheer in alle eenvoud
Beheer en onderhoud eenvoudig uw Latitude E-laptops: van planning en implementatie tot continu onderhoud en support.

Dagaanbieding in je E-MAIL