Compaq Presario CQ62-a20ED notebook pc

Foto Compaq Presario CQ62-a20ED notebook pc
Voor € 345,00
LET OP: Deze dagaanbieding was van 17-03-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Voor pc-functionaliteit en prestaties n volledige mobiliteit kiest u de HP Compaq Presario CQ62. Hij biedt krachtige Intel of AMD processoren, een reeks multimedia- en productiviteitskenmerken en een stijlvol ontwerp voor een gunstige prijs.

Kenmerken

- Met Legitieme Windows 7 Home Premium en/of andere besturingssystemen

Krachtige prestaties voor een scherpe prijs
- De HP Compaq Presario CQ62 biedt volledige pc-functionaliteit en de kracht om de dagelijkse taken snel en gemakkelijk uit te voeren. Er is keuze uit de nieuwste Intel of AMD processoren voor snellere multitaskingprestaties.
Innovatief en milieuvriendelijk
- Met weinig onderdelen en onopvallende LED's heeft de Compaq Presario CQ62 een milieubewust ontwerp, plus kwaliteit, duurzaamheid en stabiliteit. Hij is bovendien energiezuinig en EPEAT Silver-gecertificeerd.

Uw draagbare entertainmentcentrum
- Brouwsen op het web, films bekijken, chatten: met de Compaq Presario CQ 62 kan het allemaal overal. Altec audio en een levensechte weergave met een 39,6-cm (15,6-inch) hoge-definitie scherm, ingebouwde webcam en draadloze interface.

Werken zoals u dat wilt
- Productief werken is gemakkelijker dan ooit met voorgeladen productiviteitsapplicaties die de manier waarop u werkt ondersteunen, sneltoetsen voor de functies die u het meeste gebruikt, een comfortabel toetsenbord en gemakkelijk toegankelijke connectoren.

Betrouwbaarheid, kwaliteit en beveiliging
- Met de Compaq Presario CQ62 beschikt u direct uit de doos over betrouwbaarheid en uitgebreide beveiliging, een wereldwijde telefoonservice en anti-virussoftware. En HP Total Care service- en supportopties beschermen uw investering.

Dagaanbieding in je E-MAIL