Compaq Presario CQ56-120SD notebook pc

Foto Compaq Presario CQ56-120SD notebook pc
Voor € 333,20
LET OP: Deze dagaanbieding was van 28-04-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Door deze notebook met zijn perfecte combinatie van technologie en uiterlijk doet u meer en blijft u verbonden. Dit is de beste keus voor probleemloos pc gebruik dat ook uiterst betaalbaar is.

Kenmerken

- Met Legitieme Windows 7 Home Premium en/of andere besturingssystemen

De perfecte combinatie van technologie en uiterlijk, speciaal voor u ontworpen.
- De Compaq Presario CQ56 notebook pc is trendleider in consumentennotebooks. Hij heeft een schitterend nieuw hich-tech design, is milieuvriendelijk en gemakkelijk te onderhouden hij ziet er dus niet alleen goed uit maar geeft ook een goed gevoel.

Architectuur van een nieuwe generatie voor hogere prestaties en multi-tasking.
- Deze notebook biedt volwaardige pc-functionaliteit, kracht en prestaties zodat u alle dagelijkse taken snel en gemakkelijk kunt uitvoeren. Plezier, vrijheid en productiviteit bij het werken, browsen op het web, bekijken van films en communiceren met vrienden.

U betaalt alleen voor wat u nodig heeft en niet voor wat u niet wilt.
- Waarom betalen voor onnodige extra's die u eigenlijk niet wilt? Deze notebook heeft een gunstige prijs-prestatieverhouding en de nieuwste technologie voor alle dagelijkse taken, ideaal voor studenten, gezinnen, kleine en middelgrote bedrijven.

Met de juiste notebook is het gemakkelijk om meer te doen en de aansluiting te behouden.
- Contact houden met familie en vrienden dankzij Wi-Fi en een ingebouwde webcam. Deze notebook biedt een hoge-definitie weergave op een 39,6-cm (15,6-inch) scherm, waarop u natuurlijk ook foto's en video's kunt beheren en delen.

Direct uit de doos betrouwbaarheid en beveiliging voor uw digitale wereld.
- Betrouwbaarheid en uitgebreide beveiliging voor uw digitale wereld direct uit de doos, inclusief anti-virussoftware. HP Total Care ondersteunt u en biedt u altijd en overal hulp met wereldwijde telefonische service.

Dagaanbieding in je E-MAIL