Cisco WRV210 Wireless-G VPN Router + GRATIS zomerpakket

Foto Cisco WRV210 Wireless-G VPN Router + GRATIS zomerpakket
Voor € 60,69
LET OP: Deze dagaanbieding was van 21-06-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Uw bedrijf verbinden met de buitenwereld is net zo belangrijk als uw interne netwerkapparaten verbinden met elkaar. U kunt dit allemaal veilig en betrouwbaar uitvoeren met Cisco Small Business Routers. De Cisco WRV210 Wireless-G VPN Router ondersteunt vier bekabelde verbindingen van 10/100 en 802.11g draadloze verbindingen voor snelle overdracht via het netwerk.

Ondersteuning Cisco Small Business Wireless Access Points:

Connectiviteit: Nu hebben werknemers veilig toegang tot netwerkbronnen, ook op plaatsen waar ze voorheen buiten bereik waren. Het bereik en de signaalkwaliteit van Cisco Wireless Access Points zijn beter dan die van een standaard draadloze verbinding. Hierdoor hebt u op grotere afstanden een betere verbinding.
Beveiliging: Standaarden en coderingsprotocollen maken Cisco Wireless Access Points net zo veilig als een bedraad netwerk.
Prestaties: Cisco Small Business Wireless Access Points bieden de hoogst mogelijk snelheden met extra bereik. Dit betekent een duidelijke uitbreiding van uw bekabelde netwerk.
Gemakkelijk te gebruiken: Met de online configuratiehulpmiddelen kunt u gemakkelijk de router installeren en uw netwerkapparaten instellen. Het is helemaal niet moeilijk om uw bedrijf online te krijgen met uw nieuwe Cisco-apparaat.

Dagaanbieding in je E-MAIL