Cinergy T Stick Video HD

Foto Cinergy T Stick Video HD
Voor € 43,05
LET OP: Deze dagaanbieding was van 05-09-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Cinergy T Stick Video HD
USB 2.0 TV ontvanger voor DVB-T en analog kabel TV met externe analoge ingangen voor het digitaliseren, bewerken en redden van uw analoge video´s. De gebruiksvriendelijke TERRATEC Home Cinema software voor TV kijken en opnemen en MAGIX Movies on DVD videobewerkingssoftware worden meegeleverd, als ook een DVB-T staafantenne en een afstandsbediening.

Gebruiksklaar voor HDTV en Dolby Digital
De USB TV ontvanger ondersteunt de ontvangst van High Definition TV en is tevens compatibel met geluid in Dolby Digital kwaliteit (indien beschikbaar in uw regio).

Opnemen en time shifting
De meegeleverde TERRATEC Home Cinema Basic sofware maakt TV kijken en opnemen op uw desktop, laptop of netbook tot een avontuur. Neem eenvoudig uw favoriete programma op uw hardeschijf op en brand deze later op DVD of sla het op op een externe hade schijf, mediaspeler of netwerk harde schijf. Zelfs als u tijdens uw favoriete film of programma gestoord wordt, is dat geen probleem. Door op de pauzeknop te drukken, kunt u ongestoord verder kijken wanneer het u uitkomt zonder ook maar iets te hoeven missen. De ingebouwde Electronische Programma Gids (EPG) en de alom bekende teletekst functie maken uw peroonlijke TV-planning gemakkelijker dan ooit.

Analoge Ingangen
Naast TV kijken en opnemen op uw desktop, laptop of netbook, kunt u ook uw analoge video’s digitaliseren en opslaan op uw harde schijf, netwerk harde schijf. Mediaspeler of DVD.
De Cinergy T Stick Video HD is uitgerust met analoge audio en video ingangen (S-Video, Composite, en Stereo-Audio). Met de meegeleverde videobewerkingssoftware MAGIX Movies on DVD kunt u al uw digitale video’s digitaliseren vanaf bijvoorbeeld uw videorecorder of camcorder. De Cinergy T Stick Video HD slaat uw gehele video cassette’s op en redt uw analoge video´s voor de toekomst in digitaal formaat.

Zeer compleet pakket
De Cinergy T Stick Video HD is een zeer compleet product. Met de TERRATEC Home Cinema Basic software voor het kijken en opnemen van TV zelfs in HD, volwaardige MAGIX software voor eenvoudige en krachtige videobewerkingen en alle benodigde kabels en accessoires. Eenmaal thuis kunt u het product direct met al haar functies gebruiken.

Functies:
- Digitale TV ontvangst (DVB-T, Freeview, TNT);
- Analoge (kabel) TV- en radio ontvangst;
- Ingangen voor analoge video- en audiobronnen met volwaardige bewerkingsfunctie;
- Digitale videorecorder met bewerkingsfunctie;
- Electronische Programma Gids (EPG) en Teletekst ondersteuning;
- Ondersteuning voor HD TV (MPEG4/H.264, indien beschikbaar in uw regio);
- (Live) TV Programma pauzeren (TimeShifting);
- Plug’n’Play.

Dagaanbieding in je E-MAIL