Canon PIXMA MG5150 Printer + GRATIS Schoonheidsbon t.w.v. 70,-!

Foto Canon PIXMA MG5150 Printer + GRATIS Schoonheidsbon t.w.v. 70,-!
Voor € 89,25
LET OP: Deze dagaanbieding was van 02-05-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website. En mis nooit weer een aanbieding.

De PIXMA MG5150 is een geavanceerde, veelzijdige All-in-One met 5 inkttanks, automatisch dubbelzijdig printen en dubbele papierinvoer. Vind sneller de gewenste functie met Quick Operation en het 6,0cm TFT-display.

Full HD Movie Print
Met Canon Full HD Movie Print leg (film)herinneringen vast op mooie foto's die je gemaakt hebt met je digitale Canon-camera . Je speelt de film af met de Full HD Movie Print-software en zet het beeld stil om het frame of de frames te nemen die je wilt printen. Met geavanceerde Canon-technologien kun je de afbeelding verbeteren en zo krijg je fotokwaliteit die je van een film nooit voor mogelijk had gehouden.

Snel en gebruiksvriendelijk
Dankzij de Quick Start-technologie is de printer binnen enkele seconden na inschakeling klaar voor gebruik. Met Canon Quick Operation zijn de vele functies snel te openen via het TFT-kleurenscherm van 6,0 cm. Dankzij de standaard PictBridge- en geheugenkaartsleuven is deze printer ideaal om direct te printen vanaf camera's, geheugenkaarten en USB-flashgeheugen.

Maximale inkt-efficintie
Doordat er 5 gescheiden inkttanks worden gebruikt, hoeft alleen de inkttank die leeg is te worden vervangen. Hierdoor heb je minder inktafval en gebruik je de inkt zo efficint mogelijk.

Flexibele mediaverwerking
De uiterst veelzijdige PIXMA MG5150 is voorzien van een zelfopenende lade en dubbele papierinvoer, zodat je gelijktijdig verschillende papiersoorten kunt plaatsen. Met de functie voor automatisch dubbelzijdig printen kun je documenten eenvoudig op beide zijden van het papier printen.

Intelligente software
Met Easy-WebPrint EX kun je eenvoudig informatie van meerdere webpagina's halen en samenvoegen. Met Auto Photo Fix II kun je foto's optimaliseren met onder andere rode-ogen-correctie. Met Easy-PhotoPrint EX kun je eenvoudig lay-outs gebruiken om foto's en kalenders te printen. Dit programma heeft ook een Flickr -zoekfunctie om geschikte foto's te zoeken die publiekelijk beschikbaar zijn.

Dagaanbieding in je E-MAIL