Canon i-SENSYS MF8050Cn printer + GRATIS 300,- aan kappersbonnen

Foto Canon i-SENSYS MF8050Cn printer + GRATIS 300,- aan kappersbonnen
Voor € 366,52
LET OP: Deze dagaanbieding was van 05-04-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Deel professionele kleurenuitvoer en 4-in-1-functionaliteit met deze compacte printer. Ingebouwde netwerkkaart, eenvoudig te gebruiken en energiezuinig: deze printer is een compleet kleurencommunicatiecentrum voor kleine bedrijven.

De kunst van eenvoud
Deze slimme All-in-One printer combineert stijl met ruimtebesparende eenvoud. Dankzij het eenvoudige vloeiende ontwerp, biedt deze overal te plaatsen printer u veel gebruiksgemak en uitstekende kleuren.

Superieure kleurkwaliteit
Canons geavanceerde kleurtechnologien bieden u natuurgetrouwe kleurenreproductie en haarscherpe zwarte tekst, waarmee u de concurrent altijd een stapje voor bent. Maak marketingmateriaal dat zeker indruk zal maken dankzij de innovatieve technologien S-Toner en AIR (Automatic Image Refinement) voor printen in maximaal 2400 x 600.

Bespaar tijd
Print en kopieer direct vanuit de slaapstand, zonder te hoeven wachten. Dankzij Quick First-Print-technologien slaat de printer direct aan wanneer u die nodig hebt. U beschikt snel over uw documenten dankzij snelheden van 8 pagina's (kleur) en 12 pagina's (zwart/wit) per minuut. U kunt ook tijd besparen met de automatische documentinvoer voor 50 vel.

Bespaar kosten en energie
Bespaar energie en verlaag uw lopende kosten. De energiezuinige i-SENSYS MF8050Cn heeft een Energy Star-certificaat en verbruikt slechts 3 watt in de slaapstand.

Superieur scannen in kleur
Maak in slechts enkele stappen kleurenscans van superieure kwaliteit, inclusief scannen via het netwerk of rechtstreeks naar een USB-stick. Scan naar diverse digitale programma's, zoals gecomprimeerde PDF-bestanden die u perfect kunt e-mailen en delen. De compressietechnologie van Canon zorgt voor kleinere bestanden zonder afbreuk te doen aan de beeldkwaliteit.

Gebruiksvriendelijk
Het gebruiksvriendelijke, 5-regelige verlichte LCD-scherm heeft intutieve menu's en probleemoplossing met animaties, waardoor u de printer direct vanaf het begin gemakkelijk kunt bedienen. Het All-in-One cartridgesysteem van Canon biedt onderhoudsvrije bediening, uitvoer van consequent hoge kwaliteit en het gemak van minder consumables.

Ingebouwde netwerkkaart
Kleine werkgroepen hebben de mogelijkheid om functies te delen. Dankzij de externe gebruikersinterface kunnen gebruikers en beheerders de status van de printer op afstand controleren en beheren via het netwerk. Door middel van ID-beheer per afdeling worden belangrijke instellingen beschermd, onbevoegde toegang tot de functies van de printer voorkomen en kosten in de hand gehouden.

Snel faxen
Fax documenten van hoge kwaliteit snel en efficint dankzij het Super G3-faxmodem. Het faxgeheugen van 512 pagina's slaat faxen veilig op als het papier of de toner op is.

Dagaanbieding in je E-MAIL