Buffalo TeraStation 4TB NAS - 25% voordeliger!

Foto Buffalo TeraStation 4TB NAS - 25% voordeliger!
Voor € 422,45
LET OP: Deze dagaanbieding was van 11-07-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

De Buffalo TeraStation ES - 4TB is een betaalbare NAS-drive met robuuste RAID 5 mogelijkheid. Met een hoge overdrachtsnelheid van maximaal 62 Mb/s, en met bijzonder veilige redunantie opslag van vier afzonderlijke harde schijven in RAID 5 of RAID 1 modus. De Buffalo TeraStation ES - 4TB is zeer betrouwbaar: zelfs als een harddisk uitvalt, zijn alle gegevens veilig.

Mocht een schijf het niet doen, dan schakelt de TeraStation ES automatisch om naar een ​​reserveschijf. De defecte schijf kunt u dan veilig vervangen, terwijl de Terastation gewoon blijft aanstaan, zonder verlies van gegevens of kostbare netwerktijd. De replicatie functie maakt het zelfs mogelijk een tweede Terastation aan te sluiten aan één van de LAN poorten voor een veilige replica van al uw gegevens om zo de betrouwbaarheid en fouttolerantie nog verder te verbeteren.

De Terastation ES is eenvoudig te installeren om snel je files of alle muziek, foto's en video's op te slaan en in je netwerk of online te delen. Stream je favoriete muziek en video's rechtstreeks vanaf de Terastation ES op een PC of Mac, PS3, Xbox 360, of in je netwerk aangesloten DLNA mediaspeler.

Overal toegang en veilig delen van al je multimedia en bestanden op elk moment met behulp van WebAccess met webbrowser of Smartphone waar ter wereld je ook bent. De Terastation ES is de perfecte oplossing voor de veeleisende thuisgebruiker of het thuiskantoor. Door een duidelijk status LCD display en een ingeniues webinterface is de Terastation ES eenvoudig te implementeren en te

Dagaanbieding in je E-MAIL