Brother Brother 3-in-1 Netwerk kleurenprinter + GRATIS Earth Life (DCP-J525WH2)

Foto Brother Brother 3-in-1 Netwerk kleurenprinter + GRATIS Earth Life (DCP-J525WH2)
Voor € 87,12
LET OP: Deze dagaanbieding was van 11-04-2013 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website. En mis nooit weer een aanbieding.

Sluit de DCP-J525W aan en deel de verschillende functionaliteiten met meerdere gebruikers via de draadloze netwerkaansluiting in combinatie met print-, kopieer- en scanmogelijkheden.

De DCP-J525W combineert print-, kopieer en scanmogelijkheden met een draadloze netwerkaansluiting en een gebruiksvriendelijk LCD touchscreen.
Print zelf professionele documenten met een resolutie van 6000 dpi en een minimale druppelgrootte van 1,5 picoliter. Dankzij de printsnelheid tot 33 paginas per minuut in zwart-wit en 26 paginas per minuut in kleur (10 ipm zwart-wit en 8 ipm in kleur), wordt u nooit opgehouden omdat u lang moet wachten op uw afdrukken.

Deel functionaliteiten en verminder het aantal kabels door de DCP-J525W aan te sluiten op uw bestaande draadloze netwerk met behulp van gebruiksvriendelijke en veilige software. Via het eenvoudig te bedienen menu en het overzichtelijke 4,9 cm touchscreen display van de DCP-J525W, heeft u toegang tot een heel scala aan verschillende functies.

Dagaanbieding in je E-MAIL