Asus K50C laptop

Foto Asus K50C laptop
Voor € 346,29
LET OP: Deze dagaanbieding was van 31-03-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Asus K50C-SX009V laptop
De Asus K50C-SX009V is uitgerust met de nieuwste C220 1.2 GHz processor en levert daarmee de beste mobiele multitasking prestaties in z'n klasse, zowel bij multimedia entertainment als op het terrein van productiviteit.

Stijlvol & slank
De Asus K50C-SX009V is ontworpen als je dagelijkse computermetgezel, en heeft daarom een slank profiel zodat je hem makkelijk overal mee naar toe kunt nemen.

Versatile Performance
U gebruikt uw laptop voor de meest uiteenlopende taken. Zoals gamen, tekstverwerken en internetten. Waar de meeste laptops ontworpen zijn om in n type gebruik uit te blinken, is de Asus K50C-SX009V uit de Versatile Performance-serie voor iedere soort toepassing geoptimaliseerd. Dit heeft Asus bereikt door een specifieke samenstelling van specificaties.

ASUS IceCool Palmsteun Ontwerp
Bij het typen laat u uw palm vrijwel altijd rusten op de ruimtes naast het touchpad. En dan heeft u vrij snel last van de warmte die de laptop afgeeft. Bij de Asus K50C-SX009V is dit verleden tijd. Dat is te danken aan de IceCool palmsteun, die deze ruimtes extra koel houdt door de ingebouwde ventilatiekoeling. Zo kunt u aangenaam doorwerken.

Asus Super Hybrid Engine
Omdat u vaak onderweg bent met uw laptop, heeft u meestal geen toegang tot een stopcontact. Een lange accuduur is dan noodzakelijk. Door een energiezuinige processor met de Super Hybrid Engine te combineren heeft de Asus K50C-SX009V een accuduur weten te bereiken die net zo lang is als de gemiddelde werkdag. En door de laadtijd tot een minimum te beperken zit je ook niet lang aan een stopcontact vast. De Super Hybrid Engine regelt het energiebeheer van de laptop en doet dit op een efficinte manier zodat de accu geen onnodige energie verbruikt en de accuduur verlengd wordt.

Dagaanbieding in je E-MAIL