Asus Eee PC 1005PX-WIH011S netbook

Foto Asus Eee PC 1005PX-WIH011S netbook
Voor € 208,00
LET OP: Deze dagaanbieding was van 04-03-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Elegant, op zeeschelpen genspireerd ontwerp
Ogenschijnlijk als door de natuur zelf vervaardigd, put de Eee PC Seashell z'n inspiratie uit zeeschelpen. Hij is zo licht en compact, dat u hem overal mee naar toe kunt nemen! Dankzij de gladde vormen en vloeiende lijnen van z'n schitterende schil weet de Eee PC Seashell voorbijgangers overal eenvoudig voor zich te winnen.

Engine Hybrid Super dankzij accuduur uur 8,5
De Eee PC 1005PX is met zijn elegante zeeschelp-ontwerp niet alleen van buiten een schoonheid maar evenaart dit van binnen door zn energiezuinigheid. Hij is uitgerust met de nieuwe, energiebesparende Intel Atom N450 CPU, die in nauwe samenwerking met ASUS exclusieve Super Hybrid Engine energiebeheertechnologie een accuduur tot 8,5 uur levert op een enkele oplading. De Eee PC 1005PX is het product waarmee ASUS echt bewijst om de Aarde te geven, en een perfect meesterwerk om de hele dag zonder stopcontact te blijven gebruiken, zodat u zich onderweg nooit meer zorgen hoeft te maken over de resterende batterijduur.

Overdaad aan Efficiency
De Eee PC Seashell 1005PX is voorzien van een adembenemende vormgeving met onder andere een 10,1 LED backlit scherm en een ergonomisch toetsenbord.

Probleemloze Communicatie: ingebouwde 0,3 megapixel camera
Via de ingebouwde (optionele) Bluetooth-ondersteuning laat de Eee PC u eenvoudig gegevens overzetten tussen Bluetooth-geschikte apparaten. Dit zorgt voor uitstekende connectiviteit met verbeterde werk-, studie- en speelervaringen dankzij applicaties die twee of meer gebruikers eenvoudig op afstand met elkaar verbinden. Met ingebouwde 0,3 megapixel camera voor directe videovergaderingen & MSN chats.

Eee Docking: Er wacht een wereld vol Plezier en Productiviteit
Onder Windows-gebaseerde besturingssystemen draaiende Eee PC 1005PX netbooks zijn voorzien van Eee Docking (afhankelijk van model) , een intutieve software suite die eenvoudige toegang biedt tot digitale content, diensten en handige software. Eee Docking bestaat uit:

* ASUS @Vibe: Stream of download een keur aan spannende digitale content
* Eee Sharing: Deel/synchroniseer berichten en gegevens met andere Eee PCs, notebooks, of desktop PCs zonder het Internet op te gaan
* Eee Xperience: Applicaties die voor visuele en akoestische verbeteringen zorgen
* Eee Tools: Een suite met nuttige hulpmiddelen, waaronder Live Update. Ouderlijk Toezicht* en Font Resizer

Dagaanbieding in je E-MAIL