Acer X1161 beamer

Foto Acer X1161 beamer
Voor € 253,00
LET OP: Deze dagaanbieding was van 08-03-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

De Acer X1161-projectoren laten een zeer gedetailleerd projectiebeeld zien, zelfs op gekleurde muren. Aan de slag gaan met de projector is bovendien zeer eenvoudig dankzij de handige installatieprogrammas. De energiebeheeroplossingen zorgen verder voor een aanzienlijke energiebesparing.

Sprankelende weergave
De SVGA-resolutie van de X1161 biedt scherpe en nauwkeurige details. Kleuren worden levendig en natuurlijk weergegeven dankzij Acer ColorBoost II+-technologie, een helderheid van 2500 ANSI lumen en een contrastverhouding van 4000:1. En met de ColorSafe-technologie blijft de kleurechtheid van uw beelden verzekerd, ook als de projector al lange tijd in gebruik is.

Grote gebruiksvriendelijkheid
De Empowering-toets op de afstandsbediening geeft direct toegang tot een menu waarin u snel de energie-, weergave- en tijdklokinstellingen kunt aanpassen. Compensatie van de muurkleur zorg ervoor dat zelfs op gekleurde muren een nauwkeurig beeld met de juiste kleuren wordt geprojecteerd. En met de ondertitelingsvoorziening kunnen zowel dialogen als niet-gesproken audio als tekst worden weergegeven, zodat u waar nodig uw presentatie nog kunt verduidelijken.

Flexibele presentaties
Dankzij de keystone-correctie tot 40 graden geeft de X1161 beelden zonder vervorming weer. En met de automatische correctie bij plafondmontage detecteert de zwaartekrachtsensor dat de projector aan het plafond is gemonteerd en wordt het beeld 180 graden gedraaid, zodat het goed wordt weergegeven.

Milieubewuste voorzieningen
Acer EcoProjection-technologie brengt het energieverbruik in de stand-bystand van 5 watt naar 1 watt terug. Dat is een energiebesparing van 80 procent! Andere milieubewuste technologie omvat een brandduur van de lamp van 4000 uur, een energiebesparende ECO-modus en automatische uitschakeling na een vooraf in te stellen periode zonder signaalinvoer.

Dagaanbieding in je E-MAIL