Acer S243HLAbmii superdun high-end led-beeldscherm

Foto Acer S243HLAbmii superdun high-end led-beeldscherm
Voor € 196,00
LET OP: Deze dagaanbieding was van 02-03-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

De Acer S243HL is een superdun high-end led-beeldscherm. Slechts 15 mm dun met een prachtige kleurkwaliteit en milieuvriendelijke functies. Dit unieke breedbeeldscherm is niet alleen een lust voor het oog, maar levert ook nog eens indrukwekkende prestaties. Met Full HD-resolutie, een extreem hoge contrastverhouding van tot 8.000.000:1, 2 HDMI-aansluitingen en een supersnelle reactietijd van 2 ms is dit beeldscherm een echte must-have. Zelfs de meest saaie beelden komen ermee tot leven! Verder is de S243HL uitgerust met witte led-technologie, waardoor dit lcd-scherm niet alleen krachtig en aantrekkelijk is, maar tevens energiezuinig en milieuvriendelijk. De S243HL is het ideale beeldscherm voor thuisgebruikers die graag beschikken over de nieuwste beeldschermtechnologie en die kiezen voor milieuvriendelijke producten en een hoogtechnologisch design.

Innovatieve LED-technologie
Afgestemd op milieu-overwegingen en toekomstige ontwikkelingen en op de dunste designs. De S243HL heeft een superdunne behuizing van minder dan 15 mm.

Acer EcoDisplay
Het geheel kwik-vrije materiaal, het lage energieverbruik (63 procent lager dan bij gangbare beeldschermen) en de zero bright pixelgarantie leveren u samen een grote energiebesparing op waarmee ook nog eens natuurlijke hulpbronnen worden gespaard.

Visuele precisie, 8.000.000:1 contrast
Het S243HL-scherm biedt een ongekend grote contrastverhouding van 8.000.000:1 voor de grootste helderheid en gedetailleerdheid die heden ten dage mogelijk zijn.

Een echte schoonheid
Dit superdunne beeldscherm (minder dan 15 mm) is uitgevoerd met een stijlvolle zwarte omlijsting en een L-vormige voet van geborsteld metaal. Hierdoor kunt u uw toetsenbord pal onder het scherm plaatsen.

Prachtige beeldweergave
Met het levendige bioscoopbeeld met een Full HD-resolutie van 1920 x 1080 pixels komen games en entertainment op opwindende wijze tot leven. Door de twee HDMI-aansluitingen kunt u bovendien de nieuwste high-definition apparaten aansluiten om de scherpste, helderste audio en video ooit te beleven.

Acer eDisplay
Acer eDisplay Management is een krachtig hulpmiddel dat geavanceerde kleurkalibratie en schermbeheer mogelijk maakt, waarbij de resultaten van instellingen van tevoren kunnen worden bekeken. Deze aanpak leidt tot de beste resultaten en levert dus een perfect schermbeeld op!

Acer eColor management
Dit intelligente beeldscherm is voorzien van het Acer eColor Management-systeem, waarmee gebruikers de weergave-instellingen naar wens kunnen aanpassen. Zo kan de kleurprecisie worden aangepast aan de werkmodus, bijvoorbeeld voor gegevens, media, film of foto's.

Dagaanbieding in je E-MAIL