Acer P1101 3D-ready Beamer

Foto Acer P1101 3D-ready Beamer
Voor € 327,25
LET OP: Deze dagaanbieding was van 12-07-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

De Acer P1-serie levert een adembenemende projectie waarmee zowel in het onderwijs als in het bedrijfsleven prachtige presentaties kunnen worden gemaakt. De installatie is zeer eenvoudig en de geavanceerde voorzieningen voor energiebeheer zorgen voor besparing van energie en dus minder belasting van het milieu. Bovendien is de P1 ook nog eens heel betaalbaar.

Levendige 3D-weergave
Of u nu zakelijke presentaties geeft of college op de universiteit, de DLP® 3D-ready Acer P1-serie biedt in al die omstandigheden fascinerende meerdimensionale beelden. Daarbij zorgen de geavanceerde kleurtechnologieën van Acer voor een weergave met levensechte kleuren, waarbij de beeldintegriteit ook bij langdurig gebruik behouden blijft. Verder zorgen de hoge helderheid, contrastverhouding en resolutie voor een scherpe detailweergave.

Eenvoudige installatie
De voorziening voor trapeziumcorrectie voorkomt beeldvervorming ten gevolge van schuine projectie. En dankzij het installatiemenu hebt u geen ingangssignaal van een notebook meer nodig, zodat bevestiging aan het plafond snel en gemakkelijk wordt. Ten slotte is de Acer Top-Loading Lamp eenvoudig te vervangen, zelfs wanneer de projector aan het plafond is bevestigd1.

Alles onder controle
De Empowering-knop biedt directe toegang tot de Acer Empowering Technology-tools waarmee u eenvoudig de instellingen voor energiebeheer, weergave en de timer kunt aanpassen. Daarnaast biedt de Acer SmartFormat-technologie ondersteuning voor breedbeeldweergave zonder dat gecompliceerde resolutie-instellingen nodig zijn. En dan is er nog de Acer Instant Pack-technologie. Hiermee kunt u het netsnoer al direct nadat de projector is uitgeschakeld veilig loskoppelen, zodat de projector direct kan worden ingepakt en meegenomen.

Milieuvriendelijke functionaliteit
Met de Acer EcoProjection-technologie wordt het energieverbruik in de stand-bystand tot slechts 1 watt teruggebracht voor milieuvriendelijk energiebeheer. De lange levensduur van de lamp zorgt voor lagere vervangingskosten en een langdurig en betrouwbaar gebruik van de projector. De ECO-modus verlengt de levensduur van de lamp en vermindert geluid en energieverbruik. Met de Auto-ECO-functie schakelt de projector, wanneer er 5 minuten lang geen invoersignaal is ontvangen, automatisch over op de ECO-modus, waarbij het energieverbruik met nog eens 20% wordt teruggebracht.

Dagaanbieding in je E-MAIL