Acer Aspire One D255 netbook

Foto Acer Aspire One D255 netbook
Voor € 245,14
LET OP: Deze dagaanbieding was van 31-05-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Met de 10.1-inch Aspire One D255 geniet u van fantastische mobiliteit. Deze mooie netbook is superdun, mooi uitgevoerd en verkrijgbaar in twee prachtige kleuren. Met 8 uur batterijduur blijft u mobiel en met de optionele 3G-voorziening kunt u overal waar uw mobiele telefoon bereik heeft, online gaan. Dankzij de handige voorzieningen en grote draagbaarheid is dit een ideale netbook voor alledaagse computertaken terwijl u onderweg bent.

Kies de kleur die bij u past
Ga voor uw eigen stijl met een van de twee prachtige kleuren: diamantzwart en zeeschelpwit. Kies een kleur die mooi bij uw kleding past! De Aspire One D255 is een trendy accessoire dat in aantrekkelijke tinten is uitgevoerd. De elegante uitstraling wordt nog geaccentueerd door verchroomde logos en een transparante aan-uitknop.

Klein van stuk, groot in functionaliteit
De Aspire One D255 is minder dan 2,5 cm dun en weegt circa 1 kg, waardoor u deze netbook overal waar het werk of de ontspanning u roept probleemloos mee naartoe kunt nemen. Ondanks de grote draagbaarheid heeft deze notebook goede ergonomische eigenschappen. Het toetsenbord is 93% van het standaardformaat en heeft grotere toetsen zodat er comfortabel op kan worden getypt. Daarnaast kunt u het grote multi-gesture touchpad gebruiken om alles met uw vingers te bedienen, zodat u geen muis meer nodig heeft.

De hele dag voldoende stroom
Met n acculading kunt u de hele dag vooruit! Met de Aspire One D255 kunt u langer werken, ontspannen en contact met uw vrienden en zakenrelaties houden. Dit is mogelijk doordat de batterij een capaciteit van wel 8 uur heeft en dankzij de efficinte Intel Atom-processor en het energiezuinige beeldscherm met led-achtergrondverlichting. En overal waar u bent kunt u het apparaat opladen met de kleine Acer MiniGo AC-adapter, die 34% lichter is dan gangbare adapters! Jet-setters zullen de verwisselbare wisselstroomomzetters zeker op prijs stellen, want deze zijn superhandig voor internationale reizen.

Universele verbindingsmogelijkheden
Dankzij de vele verbindingsmogelijkheden kunt u in contact blijven met familie, vrienden en collegas. Deel supersnel mediabestanden via Bluetooth 3.0+HS en maak verbinding met internet via Wi-Fi CERTIFIED-technologie, Fast Ethernet of de optionele 3G-voorziening. De ingebouwde Acer CrystalEye-webcam en microfoon geven u de mogelijkheid om overal ter wereld videogesprekken te voeren.

Dagaanbieding in je E-MAIL