Acer Aspire 5742ZG laptop

Foto Acer Aspire 5742ZG laptop
Voor € 407,00
LET OP: Deze dagaanbieding was van 10-03-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

De Aspire 5742 voorziet u van alles wat u voor uw dagelijkse computergebruik nodig heeft. De processor levert buitengewone rekenkracht en de grafische prestaties zijn uitmuntend. De mogelijkheid om HD-media af te spelen geeft u thuis en onderweg een rijke digitale beleving en dankzij de onbegrensde draadloze communicatietechnologie kunt u altijd en overal contact houden met familie en vrienden. Bovendien zorgt het speciale 16:9 Home Touch Design van Acer voor een grote gebruiksvriendelijkheid, zodat u er ontspannen mee kunt werken.

Krachtige prestaties
Het 15.6-inch breedbeeldscherm biedt voldoende ruimte voor multitasking en entertainment. De uiterst krachtige Intel Core-processor wordt gecombineerd met een ingebouwde Intel HD-grafische oplossing en high-definition technologie, voor een prachtige beeldkwaliteit en mooie visuele effecten. Bewaar al uw bestanden en multimedia op de grote harde schijf en deel ze gemakkelijk met anderen via de 2-in-1-kaartlezer.

Genieten van prachtige multimedia
Het mooie Acer CineCrystal-beeldscherm met 16:9 bioscoopverhoudingen geeft een scherp en kleurrijk beeld. Het ingebouwde DVD-Super Multi-station maakt van de notebook een draagbare thuisbioscoop waarmee u uw favoriete films en videos kunt bekijken, en met de HDMI-poort kunt u op een groter scherm van prachtig HD-entertainment genieten!

Verreikende communicatie
Met de nieuwste communicatietechnologie blijft u altijd in contact, waar u ook bent. De Acer CrystalEye-webcam met een resolutie van 1.3 MP en de ingebouwde microfoon geven u de mogelijkheid om overal ter wereld live videochats te houden en met de Wi-Fi CERTIFIED netwerkverbinding kunt u bij elke hotspot online gaan. Daarnaast is er Bluetooth aanwezig, zodat u snel en gemakkelijk bestanden kunt delen.

Home Touch-voordeel
De praktische en mooie Aspire 5742 is verkrijgbaar in zwart en zilver en is voorzien van een uniek gaaspatroon op de behuizing dat er niet alleen prachtig uitziet, maar ook tegen vlekken en krassen beschermt. Ook is er een volformaat Acer FineTip-toetsenbord met numeriek toetsenbord aanwezig dat met zn grote toetsen heerlijk typt, en een multi-gesture touchpad waarmee u bij webpagina's, bestanden en afbeeldingen eenvoudig kunt scrollen, knijpen, draaien en kantelen.

Dagaanbieding in je E-MAIL