Acer 22 inch monitor - Prijspakker!

Foto Acer 22 inch monitor - Prijspakker!
Voor € 126,14
LET OP: Deze dagaanbieding was van 23-08-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

De Acer EcoDisplay V223W staat garant voor veelzijdige productiviteit. Het beeldscherm combineert de nieuwste breedbeeldtechnologie met een efficiënte dunne vormgeving en biedt hoge weergaveprestaties per pixel. Het is een onweerstaanbare mogelijkheid om mee te doen aan de trend van breedbeeldcomputerschermen. De V223W heeft de ideale technische eigenschappen voor multitasking, een zeer nauwkeurige beeldweergave en ondersteunt tevens de nieuwste besturingssystemen, die voor bepaalde specialistische applicaties een high-definition pixel-per-inchweergave vereisen. De V223W is een echt rendabele oplossing met veelzijdige prestaties die zowel multimedialiefhebbers als zakelijke gebruikers zal aanspreken.

Acer EcoDisplay, meer dan 50% energiebesparing!
Het ontwerp met twee in plaats van vier CCFL-lampen resulteert in een eenvoudige connector- en inverterkaartconstructie, wat zorgt voor een energieverbruik dat wel 50 procent lager ligt.

34% meer gegevens- en mediaweergave
34% meer ruimte voor gegevens en een 53% groter weergavegebied voor media dan bij een standaard 17-inch lcd-scherm. Hiermee is dit scherm een rendabele investering en per pixel een stuk voordeliger.

Hoge PPI (pixel per inch)
De V223W biedt een fantastische PPI die optimaal geschikt is voor professionele toepassingen en zorgt voor een langdurig comfortabel gebruik.

Weergaloze digitale weergave
De digitale aansluiting zorgt voor een optimale verbindingskwaliteit tussen beeldscherm en andere digitale bronnen, zoals de grafische kaart in computers. Ondersteuning voor HDCP (High-bandwidth Digital Content Protection) maakt het mogelijk om te genieten van multimedia met DRM-beveiliging.

Acer eDisplay
De V223W wordt geleverd met een intuïtief eDisplay-systeem dat geavanceerde kleurkalibratie en aanpassing van de weergave mogelijk maakt. Het systeem is zeer eenvoudig te gebruiken en is voorzien van een onscreen-functie, zodat u onder alle werkomstandigheden de beste weergavemodus kunt selecteren.

Acer eColor management
Met de Acer Empowering Technology kunnen gebruikers de weergave-instellingen naar wens aanpassen. Zo kan de kleurnauwkeurigheid worden aangepast aan de werkmodus, bijvoorbeeld voor gegevens, media, film of foto's.

Dagaanbieding in je E-MAIL