Centralpoint.nl dagaanbieding van vandaag

Foto iiyama 27

iiyama 27" ProLite monitor - kerst korting en GRATIS Happy Socks

Van € 277,00
Voor € 228,69
Vandaag in de dagaanbieding: iiyama 27" ProLite monitor Wij hebben vandaag een fantastische dagaanbieding klaarstaan. Wij verwennen onze klanten graag tijdens dé feestmaand van het jaar met een leuk kerst cadeau. Daarom krijgt u vandaag bij aankoop van de iiyama 27" ProLite GRATIS een bioscoopbon t.w.v. 12,50. Deze fantastische 27" monitor van iiyama is voorzien van een Full HD AMVA + panel met LED backlights. Met een zeer hoog 3000:1 statisch-contrast worden nu zelfs de kleinste details en nuances zichtbaar. Hierdoor is deze monitor uitermate geschikt voor DTP, webdesign en fotografie. Is dit niet het product dat u zocht? Bekijk alle andere actieproducten van HP of andere topmerken uit de kerstcampagne van iiyama, HP, Dell, Lenovo.Actievoorwaarden:⢠Maximaal één GRATIS bioscoopbon t.w.v. 12,50 per bestelling en per klant⢠De GRATIS bioscoopbon kan wel in delen worden ingeruild, maar kan niet tegen contanten worden ingeleverd⢠De GRATIS bioscoopbon kunnen bij meer dan 150 bioscopen worden ingewisseld. De bon kan niet bij Pathé worden ingewisseld⢠De bioscoopbon wordt u door 'Servicedesk Nationale Bioscoopbon' uiterlijk 22 december toegestuurd

Website: www.centralpoint.nl
Adres: Postbus 739
1180 AS Amstelveen
Telefoon: 020-3472323
E-mail: info@centralpoint.nl
KvK: 34163037
Tijdstip nieuwe aanbieding: 00:00
Duur aanbieding: 24 uur
Categorie: Elektronica dagaanbiedingen

Betaalmogelijkheden:

Acceptgiro PayPal Visa Bankoverschrijving

Verzending via:

PostNL

Over Centralpoint.nl

Centralpoint.nl is een online shop die gespecialiseerd is in het verkopen van elektronica producten. Iedere dag heeft Centralpoint.nl weer een super leuke dagaanbieding voor jou. De dagaanbiedingen verschillen per dag: computers, laptops, printers, scanners, netwerken en nog veel meer. 

De prijzen van Centralpoint.nl zijn een niet te missen kans, echte prijsknallers zijn de dagaanbiedingen van Centralpoint.nl.

Dagaanbieding in je E-MAIL