Centralpoint.nl dagaanbieding van vandaag

Foto Lenovo ThinkCentre M710q Win 10 Pro - Mega Madness

Lenovo ThinkCentre M710q Win 10 Pro - Mega Madness

Van € 616,00
Voor € 458,59
Vandaag in de dagaanbieding: Lenovo ThinkCentre M710q Win 10 Pro Kan uw onderneming nog een voordelige upgrade gebruiken? Dan bent u aan het juiste adres bij Centralpoint.nl, want het is wéér de Mega Madness met waanzinnig veel korting op diverse topmerken. Profiteer nu het nog kan en koop voordelig in voor uw onderneming t/m 31 mei 2018. De compacte ThinkCentre M710q is zo compact dat hij achter uw beeldscherm of zelfs onder uw bureau past. Laat u niet misleiden door de kleine behuizing, want de ThinkCentre kan bergen verzetten. Met een zevende generatie i3 processor, 128GB opslag en 4GB RAM is dit een krachtige mini-pc. Uw nieuwe ideale zakenpartner om nog productiever te worden. Waardoor ze uitermate geschikt zijn voor uw onderneming.Is dit niet het Lenovo product waar u naar zocht? Bekijk dan hier het hele Mega Madness assortimentmet alle Lenovo producten bij elkaar.

Website: www.centralpoint.nl
Adres: Postbus 739
1180 AS Amstelveen
Telefoon: 020-3472323
E-mail: info@centralpoint.nl
KvK: 34163037
Tijdstip nieuwe aanbieding: 00:00
Duur aanbieding: 24 uur
Categorie: Elektronica dagaanbiedingen

Betaalmogelijkheden:

Acceptgiro PayPal Visa Bankoverschrijving

Verzending via:

PostNL

Over Centralpoint.nl

Centralpoint.nl is een online shop die gespecialiseerd is in het verkopen van elektronica producten. Iedere dag heeft Centralpoint.nl weer een super leuke dagaanbieding voor jou. De dagaanbiedingen verschillen per dag: computers, laptops, printers, scanners, netwerken en nog veel meer. 

De prijzen van Centralpoint.nl zijn een niet te missen kans, echte prijsknallers zijn de dagaanbiedingen van Centralpoint.nl.

Dagaanbieding in je E-MAIL