Centralpoint.nl dagaanbieding van vandaag

Foto Cisco WAP371 draadloze access point + win een fiets

Cisco WAP371 draadloze access point + win een fiets

Van € 248,00
Voor € 192,39
Vandaag in de dagaanbieding: Cisco WAP371 met draadloos-AC/N Dual RadioAls u de Cisco WAP371 koopt maakt u kans op een stijlvolle VanMoof stadsfiets t.w.v. 698,-. Aarzel niet langer en schaf uw Cisco product direct aan en misschien fietst u straks wel door de stad op deze prachtige VanMoof fiets.De Cisco WAP371 access point combineert de mobiliteit van draadloos met de prestaties van bekabelde netwerken. Hij biedt u een hoge veiligheid en betrouwbare draadloze verbindingen in elke omgeving. De WAP371 is ideaal voor uw bedrijf, want voor elk bedrijf is een goed netwerk van essentieel belang. Als uw netwerk niet goed werkt, dan gaat dit ten kosten van uw productiviteit en uw imago. Heeft u toch liever een ander Cisco product met de winactie voor een VanMoof stadfiets? Bekijk hier alle andere Cisco producten.

Website: www.centralpoint.nl
Adres: Postbus 739
1180 AS Amstelveen
Telefoon: 020-3472323
E-mail: info@centralpoint.nl
KvK: 34163037
Tijdstip nieuwe aanbieding: 00:00
Duur aanbieding: 24 uur
Categorie: Elektronica dagaanbiedingen

Betaalmogelijkheden:

Acceptgiro PayPal Visa Bankoverschrijving

Verzending via:

PostNL

Over Centralpoint.nl

Centralpoint.nl is een online shop die gespecialiseerd is in het verkopen van elektronica producten. Iedere dag heeft Centralpoint.nl weer een super leuke dagaanbieding voor jou. De dagaanbiedingen verschillen per dag: computers, laptops, printers, scanners, netwerken en nog veel meer. 

De prijzen van Centralpoint.nl zijn een niet te missen kans, echte prijsknallers zijn de dagaanbiedingen van Centralpoint.nl.

Afgelopen dagaanbiedingen

Dagaanbieding in je E-MAIL