TomTom Start2 Europa met gratis TomTom Travelpack

Foto TomTom Start2 Europa met gratis TomTom Travelpack
Van € 148,00
Voor € 119,00
LET OP: Deze dagaanbieding was van 08-04-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Alles wat je nodig hebt om zonder gedoe aan te komen op je bestemming: snel, eenvoudig, veilig en betaalbaar: De TomTom Start 2 Europa is gemakkelijk in het gebruik dankzij de vereenvoudigde menustructuur. De gesproken aanwijzingen omvatten straatnamen zodat jij je op de weg kunt concentreren en het nemen van afslagen. Geavanceerde rijstrookaanwijzingen geven duidelijk aan welke rijstrook je moet nemen bij lastige splitsingen.

Op de hoogte

Met de TomTom Start 2 Europa ben je bij aanschaf altijd voorzien van de meest recente kaarten. Verschijnt er tot 30 dagen na je aankoop een nieuwe kaart voor jouw apparaat, dan mag je deze gratis downloaden. Via TomTom Mapshare kun je op de hoogte blijven van correcties die andere TomTom-gebruikers aangeven op hun apparaten. Blijkt een weg tot nader orde afgesloten, dan weet jij het als eerste!

IQ-routes

Gebruik de kennis van duizenden bestuurders en neem de snelste weg, op elk moment van de dag. De TomTom Start 2 Europa is ook op de hoogte van andere nuttige plaatsen als wegrestaurants, tankstations, hotels enzovoorts.

Eenvoudige montage

De meegeleverde EasyPort montagekit biedt je de gelegenheid om je TomTom Start 2 Europa zeer eenvoudig met behulp van een zuignap op je voorruit te plaatsen. Voor de intensieve gebruiker is ook permanente bevestiging aan het dashboard een optie.

Startskins

Verblijd je TomTom met één van de leuke Startskins in de kleuren geel, oranje, rood, paars, groen of blauw - apart verkrijgbaar.

Inclusief gratis travelpack

Gratis bij de TomTom Start2 wordt een travelpack geleverd. Dit pakket bestaat uit een draagtasje en AC-adapter voor je TomTom Start navigatiesysteem. Bescherm je dierbare navigator in het stijlvolle hoesje en laadt deze thuis op aan de netstroom. Alles wat je nodig hebt om direct onderweg te gaan!

Kenmerken van de TomTom Start 2 Europa:

  • Eenvoudig TomTom navigatiesysteem met 3.5 inch touchscreen voor in de auto.
  • Rijbaanbegeleiding en gesproken straatnamen.
  • Kaarten van Andorra, Oostenrijk, België, Bulgarije, Kroatië, Tsjechië, Denemarken, Estland, Finland, Frankrijk, Duitsland, Gibraltar, Hongarije, Italië, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Monaco, Noorwegen, Polen, Portugal, Ierland, San Marino, Slowakije, Slovenië, Spanje, Zweden, Zwitserland, Nederland, Groot-Brittannië en Vaticaanstad.
  • Inclusief het aansluitende wegennetwerk van Albanië, Wit-Rusland, Bosnië-Herzegovina, Macedonië, Moldavië, Montenegro, Roemenië, Servië, Oekraïne en Rusland.

Dagaanbieding in je E-MAIL