Bol.com dagaanbieding van vandaag

Foto 15% kassakorting op veel van Lenovo

15% kassakorting op veel van Lenovo

Van € 599,00
Voor € 499,00
Een laptop voor het dagelijks gebruik die snel functioneert, dankzij de ingebouwde 256 GB SSD-schijf. De Lenovo IdeaPad 110-15ISK bewijst dat. De laptop heeft een vlotte Intel® Core™ i3 processor, die snel genoeg is voor het dagelijks gebruik. De ingebouwde SSD zorgt ervoor dat Windows 10 snel opstart en programma's vlot werken. Een SSD is niet alleen veel sneller dan een harde schijf, het werkt ook volledig stil en bovendien betrouwbaar.

Dagelijks gebruik en meerDeze laptop is snel genoeg voor h...

Website: www.bol.com
Adres: Postbus 792
3440AT Nieuwegein
Telefoon: 0900-2025438
E-mail: klantenservice@bol.com
KvK: 3147382
Tijdstip nieuwe aanbieding: 00:00
Duur aanbieding: 24 uur
Categorie: Overige dagaanbiedingen

Betaalmogelijkheden:

iDEAL Visa Mastercard

Verzending via:

PostNL

Over Bol.com

Bol.com, één van de grootste warenhuizen van Nederland op het gebied van elektronica, boeken, muziek, films, speelgoed en nog veel meer. Bol.com heeft iedere dag een super leuke dagaanbieding voor jou in petto. Een aanbieding die je absoluut niet mag missen. Je ontvangt namelijk op de dagaanbiedingen van Bol.com tot wel 60% korting. 

Bol.com is een ontstaan in 1999 en is opgericht door het Duitse bedrijf Bertelsmann AG. BOL staat als afkorting voor Bertelsmann On-Line, inmiddels is Bol.com onderdeel van Delta Lloyd. In het begin richte Bol.com zich voornamelijk op boeken en cd's maar naarmate de jaren verstreken kwamen ook elektronica producten in het assortiment van Bol.com.

Bestel vandaag voor 21.30 uur en je hebt je dagaanbieding morgen al in huis.

Afgelopen dagaanbiedingen

Dagaanbieding in je E-MAIL