Transformers: Dark of the Moon PS3 of Xbox360

Foto Transformers: Dark of the Moon PS3 of Xbox360
Voor € 37,50
LET OP: Deze dagaanbieding was van 23-07-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Weekend aanbieding: Transformers: Dark of the Moon PS3 of Xbox360

In Transformers: Dark of the Moon is het drie jaar geleden dat Megatron en de Decepticons de aarde bedreigden. Hoewel de regeringsleiders geloven dat ze voor altijd verdwenen zijn, weet de leider van de Autobots "Optimus Prime" wel beter. Prime ontdekt dat Megatron de ultieme Decepticon-moordenaar wil loslaten op aarde: Shockwave.

De Autobots jagen op Megatron en moeten Shockwave uitschakelen om te voorkomen dat hun nieuwe thuisplaneet door de Decepticons wordt vernietigd. De gebeurtenissen in Transformers: Dark of the Moon spelen zich kort af voor de gebeurtenissen in de derde Transformers-film.

In deze third-person shooter kunnen spelers voortdurend wisselen tussen hun robot- en voertuigvorm. Als robots beschikken ze over meer vuurkacht, als voertuig zijn ze juist sneller en wendbaarder. Spelers kunnen daarbij uit verschillende klassen kiezen: vliegtuig, vrachtwagen of auto. Ze kunnen bovendien hun vaardigheden steeds verder verbeteren met de ervaringspunten die ze tijdens de game verdienen.

De singleplayermodus bevat achttien missies die zich op afspelen op verschillende locaties, zoals de jungles van Zuid-Amerika, een militaire basis in Siberië en de Amerikaanse stad Detroit. Ook bevat de game een online multiplayermodus, waarin spelers zelf kiezen als welke klasse ze aan de slag gaan en met welke wapens.

Eigenschappen:
- Uitgegeven door: Activision
- Releasedatum: 24 juni 2011
- Genre: actie en shooter
- Bevat: singleplayer en online (10 spelers)
- Keuze uit PS3 of Xbox360

Gratis verzending binnen Nederland

Dagaanbieding in je E-MAIL