Tony Hawk: RIDE + Draadloos Skateboard

Foto Tony Hawk: RIDE + Draadloos Skateboard
Voor € 49,00
LET OP: Deze dagaanbieding was van 02-06-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website. En mis nooit weer een aanbieding.

Dagaanbieding: Tony Hawk: RIDE + Draadloos Skateboard

Tony Hawk: RIDE is één van de nieuwste delen in de Tony Hawk-serie en kan voor het eerst gespeeld worden met een speciale Skateboard-accessoire. Er zijn verschillende modi speelbaar in de game voor zowel ervaren spelers als onervaren spelers.

Spelers kunnen de moves in de game uitvoeren door verschillende bewegingen uit te voeren op het RIDE-skateboard. Zo kunnen ze ronddraaien, het board tilten en optillen.

Tevens zijn er verschillende multiplayer-mogelijkheden, zowel offline als online, en is het mogelijk om in de create-a-skater je eigen skater naar wens aan te passen.

Bij deze bundel van Tony Hawk Ride wordt een draadloos skateboard meegeleverd en daarmee ontvang je een cool stukje techniek. Een combinatie van accelerators en motion sensors maken het mogelijk om via bewegingen op het board de game op accurate wijze te besturen. Diverse tricks en moves worden rechtstreeks naar je beeld vertaalt!

Eigenschappen:
- Geschikt voor PS3, Wii of Xbox 360 (maak je keuze)
- Game + Draadloos skateboard
- één van Activision's nieuwste Tony Hawk games
- Uitvoering: PAL (EU)
- PEGI: 12+

Gratis verzending binnen Nederland

Dagaanbieding in je E-MAIL