Steam Cleaner + Uitneembare draagbare hand stoom reiniger

Foto Steam Cleaner  + Uitneembare draagbare hand stoom reiniger
Voor € 79,00
LET OP: Deze dagaanbieding was van 27-09-2010 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Reinig nu al uw vloeren grondig en hygiënisch met de 2 in 1 Steam Cleaner. Dit apparaat is zowel een stoommop als een handstoomreiniger in één!
Stop met het schoonmaken van uw vloeren met chemische schoonmaakmiddelen! Gebruik nu de milieuvriendelijke en effectieve Steam Cleaner.

De handzame Steam Cleaner werkt met continu, hete, krachtige stoom. De stoom dringt door tot in de poriën van de vloer. Het weekt zo zelfs de meest hardnekkige vlekken los, waarna de microvezelpad het vuil verwijdert en tegelijkertijd uw vloer droogt. En na gebruik kunt u kunt de microvezelpad wassen in de wasmachine. U heeft dus geen chemische schoonmaakmiddelen meer nodig.

De Steam Cleaner bereikt binnen enkele seconden een zeer hoge temperatuur, waardoor u vrijwel direct aan de slag kunt. En door de speciaal ontworpen kop kunt u zelfs de moeilijkste hoekjes bereiken.

U kunt Steam Cleaner gebruiken voor tegels, parket, keramiek, vinyl en hout, maar ook voor matrassen en tapijten. De Steam Cleaner Ultra is ook geschikt voor laminaat zolang het niet te lang op dezelfde plek wordt gebruikt. De Steam Cleaner wordt verder geleverd inclusief  accessoirevak met 11 accessoires. Neem eenvoudig de stoomreiniger eraf en u bent mobiel!

Eigenschappen:
- 1500W, 230V, 50/60Hz
- 750 ml watertank (tijdens gebruik navulbaar)
- Kabellengte: 6 mteter
- Geen schoonmaakmiddelen nodig
- Kleur: rood
- Te gebruiken op vele materialen
- Inclusief accessoirevak met 11 accessoires
- Uitneembare draagbare hand stoom reiniger
- Inclusief 1 uitwasbare microvezelpad

Gratis verzending binnen Nederland

Dagaanbieding in je E-MAIL