Sitecom Notebook Starterkit 15.4 of 17 inch

Foto Sitecom Notebook Starterkit 15.4 of 17 inch
Voor € 24,00
LET OP: Deze dagaanbieding was van 23-07-2010 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Sitecom is een merk dat we allemaal kennen. We kennen het van een degelijke kwaliteit en waar voor je geld. Deze Sitecom Starterkit is een geweldig koopje! Je krijgt hierbij niet alleen een hoogwaardige laptoptas die verkrijgbaar is in 2 maten, maar tevens een USB Laser muis. De USB Laser muis is bedraad, echter kan je het draad gemakkelijk in de muis opbergen zodat je geen last hebt van los draad. Heb je dus een 15,4 inch of een 17 inch notebook, dan ben je in één keer klaar met de Sitecom Notebook Starterkit!

Small Messenger - 15,4 inch
De Small Messenger laat aan comfort niets te wensen over. De Small Messenger kenmerkt zich net als de andere tassen van Sitecom door kwaliteit, ruimte en diverse slimme opbergmogelijkheden. De zogenaamde 'post man' layout met klepsluiting geeft dit model een moderne uitstraling en zorgt ervoor dat je makkelijk bij je spullen kunt, ook als de tas aan je schouder hangt. De comfortabele schouderband zorgt ervoor dat de tas lekker te dragen is.

Big Messenger - 17 inch
De Big Messenger laat aan comfort niets te wensen over en kenmerkt zich door kwaliteit, ruimte en diverse slimme opbergmogelijkheden in een slank jasje. Ondanks het slanke voorkomen van de Big Messenger is er meer dan voldoende ruimte voor tal van (actie)spullen en accessoires. Je laptop bevindt zich in een gevoerd laptopcompartiment waar hij perfect wordt beschermd. De zogenaamde 'post man' layout met klepsluiting geeft dit model een moderne uitstraling en zorgt ervoor dat je makkelijk bij je spullen kunt, ook als de tas aan je schouder hangt.

USB Laser Muis
Met deze lasermuis beschik je over een gebruiksvriendelijke, perfect aanvoelende muis die snelheid en precisie hand in hand laat gaan. De USB kabel is eenvoudig in de muis op te bergen, waardoor ergernis over in de war geraakte kabels tot het verleden behoort!

Eigenschappen:
- Keuze uit 2 maten:
   - Small Messenger - 15,4 inch
   - Big Messenger - 17 inch
- Inclusief USB Laser Muis met draad (op te bergen in muis)
- Gebruik van hoogwaardige materialen
- Ruimte voor verschillende accessoires
- Magnetische klepsluiting
- Merk: Sitecom (zowel muis als notebook tas)
- 15,4 inch tas: ook geschikt voor 15 inch Macbook Pro

exclusief 4 euro (binnen Nederland) verzendkosten

Dagaanbieding in je E-MAIL