Philips-Swarovski Luxe 1GB USB Hanger

Foto Philips-Swarovski Luxe 1GB USB Hanger
Voor € 29,00
LET OP: Deze dagaanbieding was van 30-09-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Dagaanbieding: Philips-Swarovski Luxe 1GB USB Hanger

Philips en Swarovski hebben samen een reeks unieke, gelimiteerde producten ontworpen en ontwikkeld waarmee technologie op een nieuw, modieus niveau wordt gebracht. De USB hanger Lock Out is een van deze producten, het beschikt over 1 gigabyte geheugencapaciteit (1000 fotos of 250 muziek bestanden) en is eenvoudig te bevestigen aan een ketting, sleutelbos, een portemonnee etc.

Met deze USB Stick/Hanger beschik je overal en altijd over voldoende opslagruimte. Betrouwbaar, gebruiksvriendelijk en een perfecte oplossing voor het meenemen en overzetten van je waardevolle documenten, muziek, foto's, video's en nog veel meer.

Deze luxueuze USB stick/hanger is van zilvermetaal en kristal gecombineerd in een geraffineerd ontwerp. De Lock Out is bezaaid met Ceralun™ kristallen. Door de zijkant van de
cilinder in te drukken komt de stick tevoorschijn. Klaar voor gebruik! Tevens is de USB stick/hanger beveiligd met een wachtwoord om te voorkomen dat gevoelige informatie in verkeerde handen terechtkomt. (Het wachtwoord dient u digitaal in te stellen.) Speciaal ontworpen voor persoonlijk, draagbaar en krachtig gebruik, en zelfs mooi genoeg om te gedragen als een sieraad. Kortom, de perfecte keuze voor alledaags gebruik.

Meer over de samenwerking Philips & Swarovski
Swarovski is een wereldberoemd merk in de mode- en sieradenindustrie. Het voegt geloofwaardigheid, stijl en design aan de samenwerking toe. Philips combineert met de samenwerking unieke elementen van betrouwbare functionaliteit en mode.

Eigenschappen:
- Officieel Philips & Swarovski
- Type: USB Flash Drive
- Silver Shade-kristallen bevestigd met Ceralun
- Stijlvol sieraad in schitterend gepolijst roestvrij staal

Prestaties en capaciteit:
- 1 GB aan opslagcapaciteit voor grote gegevensbestanden
- Snelle gegevensoverdracht met high-speed USB 2.0
- Goed voor circa 250 muziek bestanden en 1000 foto's delen en opslaan
- Inclusief speciaal ontworpen, gebruiksvriendelijke software

Overdrachtsnelheid:
- Leest max. 15 MB/s
- Schrijft max. 3 MB/s

Veilig:
- Beveilig uw waardevolle, persoonlijke gegevens met een wachtwoord

Vanwege wachtwoordbeveiliging en 256-bits AES-codering, kunt u uw waardevolle persoonlijke gegevens beveiligen met een wachtwoord tegen niet-geautoriseerde toegang.

Inclusief Software:
Er wordt een complete softwaresuite meegeleverd, die automatisch vanaf de Active Crystals USB-geheugenstick wordt uitgevoerd en waarmee u onder andere bestanden kunt synchroniseren en comprimeren.

Gratis verzending binnen Nederland

Dagaanbieding in je E-MAIL